11.10.2014

Pian juhlitaan!


  Kivaa lauantai-iltaa! 

Kävin eilen siellä Zelected by Houze- sisustuskutsuilla, joita kerroinkin kovin innolla odottavani ja voin kertoa etten turhaan! Ihania juttuja, joista olisin voinut meille kotiuttaa ihan kaiken :) Yritin kuitenkin pysyä järjissäni ja tilasinkin meille vain yhden uuden tyynynpäällisen, keittiöpyyhkeen, käsisaippuan ja lautasliinoja. Heräteostoksena vielä itselleni kauniin nahkaisen hapsu-avaimenperän. Harmikseni yksi varmalla hankintalistalla oleva juttu oli vedetty myynnistä kokonaan, 5-vuotisjuhlamallistoon Zelebration Prize- hinnalla myytävät särmikkäät Azta-kynttilänjalat. Niitä olin koko mallistosta odottanut ehkä eniten. 
Mutta jos teille tulee mahdollisuus mennä kutsuille niin ei kannata jättää väliin! Ja jos kutsua ei kuulu, niin sisustuskutsut on kiva järjestää itsekin kutsumalla ystäväporukan koolle, laittamalla tarjolle jotain pientä syötävää ja jos kyseessä perjantai, niin ehkäpä hiukan skumppaa myös! Etkot aika kivoissa merkeissä :)

Meillä lokakuulle osuu kahdetkin perheen juhlat, Sisun 1- vuotisjuhlat ja Mandin nimipäivät. DoubleTrouble kutsuikin lähimmät sukulaiset ja ystävät juhlimaan yhteiskekkereihin! Muistan kun noita kutsun kuvia otettiin, oli ihan syksyinen fiilis jo. Mutta nyt ne näyttävät tosi kesäisiltä kuvilta, puissakin vielä kaikki lehdet. Tänään kun otin yhtä työjuttua varten ulkokuvia, ne vasta syksyisiä olivatkin. Mutta vielä kauniilla tavalla; värikkäitä lehtiä, pulleita kurpitsoita ja punaposkisia omenoita. Kohta koittaa se aikakausi jota en todellakaan odota, lehdettömät puut ja jatkuva pimeys :/ Onneksi voi sellaisina iltoina aina laittaa takkaan tulen, sytyttää kynttilät palamaan ja käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan suunnittelemaan joulua ja muita kivoja edessä olevia iloisia juttuja!


Ihanaa ja akkuja lataavaa viikonlopun jatkoa toivottelen teille! :)Ps. Kuka bongaa noista kuvista minut? :D 

Enkä muuten vielä tänäänkään ehtinyt niiden pihakuvien pariin...mutta näissä kuvissa näkyy ainakin meidän takapihaa! Paljon puita ja kiveä, sammalta ja varpuja, siitä on meidän takapiha tehty :)

Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)