9.10.2014

Synttärilahja rakkaalle


Oli ihan jäänyt koneen uumeniin tämä synttärilahjapostaus! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)
Mieheni etsi meille jokunen aika sitten kiinasta netin kautta kodin elektroniikkatavaraa (kuulostaa todella turvalliselta, eiks vaan? Savun hälvettyä tarkistamme kytkennät jne...) ja törmäsi samalla kivaan huppariin johon tykästyi. Hupparin tilaaminen sillä erää jäi, mutta painoin sen mieleeni tulevia synttäreitä ajatellen. Nettikauppaa en vain enää millään muistanut missä mieheni hupparin oli nähnyt, mutta löysin kuin löysinkin saman vaatteen ihan eri sivuilta! Verkkokauppa oli minulle ennestään tuntematon Mart of China, mutta pikaisen googlettelun jälkeen huomasin olevani vain so last season, te kaikki muut olette täältä varmaan tilailleet jo vaikka mitä :D Positiivisten kommenttien vakuuttamana uskalsin laittaa hupparin tilaukseen ja tosi pian se tulikin. Toki naurettavan halpa hinta näkyi vaatteen ompelujäljen viimeistelyssä, mutta kaiken kaikkiaan mittasuhteet pitivät paikkansa ja vaate oli täysin ehjä ja kuvan mukainen. Ainoastaan muutamia langanpätkiä leikkasin pois. Tosin nyt näin kuukauden käytön jälkeen hihansuissa ja helmassa näkyy nukkaantumista, mutta esiintyyhän sitä kalliimmissakin vaatteissa.
 Pakkasimme hupparin lasten kanssa lahjan saajan tyylisesti mustaan käärepaperiin ja liimasin päälle vielä komean kallon :) Kortin askartelimme samaan teemaan sopivaksi. Mieheni hihkaisi innostuneena kortin nähtyään "Vau, onks tää niinkuin Slash?!" Joo, on toki! (mikä, never heard...:D) Lahja oli oikein mieluinen! Itse ihastuin Mart of Chinan naisten takkeihin, kivoja ja persoonallisia leikkauksia. Käyttöikä takeissa tuskin olisi yhtä kautta pidempi, mutta jos tämän eettisen tuskan kanssa pystyy elämään niin sieltä löytyy hauskoja vetimiä joita ei ihan heti tule kadulla vastaan! Esimerkiksi tämä takki näytti kuvissa todella kivalta ja jopa tyylikkäältä.


Ps. Ja teille muillekin, joiden yleissanavarastoon ei kuulu Slash: Slash on yhtä kuin Saul Hudson ja hänet tunnetaan parhaiten Guns N' Rosesin kitaristina. Tavaramerkkinä silinterihattu! Taas yhtä mahdottoman tärkeää asiaa viisaampi ;)


Jenni

2 kommenttia:

  1. Hehee, vitsi mua nauratti tän luettuani, mä ostin just ton sinisen rotsin eBaysta itselleni. Tilasin sitten vaan liian ison koon, joten takki lähti myyntiin huutikseen - ja meni onneksi kaupan, ettei nurkkiin jäänyt pyörimään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta?? :D Takki näyttää kyllä kuvassa ainakin todella kivalta! Harmi että tilasit liian suuren mutta kiva että sait myytyä eteenpäin :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)