7.10.2014

Zelected by Houze- kutsuille


Aurinkoista tiistaita!

Täällä on ollut taas vaihteeksi aikamoista hulinaa ja kameran esiinkaivuusta on saanut vain haaveilla. Pikkuisin on ollut nuhassa jo parisen viikkoa ja tälle päivälle vihdoin saatiin buukattua korvalääkäri. Jospa se olo siitä lähtisi helpottumaan... Tässä hetken aikaa mietiskelin mistäs nyt keksisin blogiin aihetta kun sekä lastenhuonepostauksen kuvat on ottamatta ja pihakuvat myös, kunnes keksin tälle viikolle osuvan kivan jutun! Olen saanut kutsun ZBH- kutsuille ja odotan kutsuja kuin kuuta nousevaa :) Kuvastoa olen selaillut ennenkin, mutta kutsuilla en vielä ole ollut. Kuvasto ainakin on täynnä mitä ihanimpia sisustusjuttuja ja inspiroivia kuvia! Vai mitä sanotte näistä herkuista:


Kauniit sisustustyynyt, upeat metallivärit ja persoonalliset kynttilälyhdyt ainakin näkyvät olevan hyvin edustettuina. Oletteko itse olleet merkin sisustuskutsuilla tai peräti itse olleet sellaisia järjestämässä? Tästä pääsette Zelected by Houzen sivuille, siellä selattavissa kuvastoissa on lisää huikeita kuvia!

Mukavaa viikkoa :)

Jenni

* Kuvat lainattu valmistajan sivuilta


2 kommenttia:

 1. Noille kutsuille menisin minäkin mielelläni! :) Pari päivää sitten selailin kuvastoa ja sieltähän löytyy jos vaikka mitä ihanaa, en siis ihmettele, että odotat kutsuille pääsyä. :) Pikaista paranemista pienimmälle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kutsut olisi varmaan kiva järjestää itsekin, joten Jenni jos kutsua ei ole kuulunut niin varaa omat! :)
   Siinä olisi vielä se hyvä puoli että voisi kokeilla miltä tuotteet näyttää omassa kodissa ennen ostopäätöksen tekoa :)
   Kiitos, korvat ei tällä kertaa olleet tulehtuneet mutta kurkku kyllä :( ei ihme että kiukuttaa! Toivottavasti menis pian ohitse.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)