21.11.2014

Joulukortit KaarnalaivastaNyt on kuulkaa tapahtunut jotain ennenkuulumatonta. Tänä vuonna meillä ei stressata joulukorteista, ei kiusata korttikuvauksilla lapsia tonttulakit päässään, eikä hiki hatussa askarrella kortteja luovuuden loistaessa poissaolollaan. Myönnän kyllä joskus nauttineeni korttien askartelusta iltamyöhällä, kynttilänvalossa höyryävän glögimukillisen kanssa. Mutta tänä vuonna huomaan harteilleni kasaantuneen yhtä sun toista painolastia, enkä halunnut mihinkään jouluun liittyvään yhdistää yhtäkään negatiivista tai raskasta ajatusta. Kun huomasin ahdistuvani ajatuksesta keksiä aiheet tämän vuoden kortteihin ja keksiä aika jolloin ne väkertäisin, en miettinyt hetkeäkään kun löysin tieni Kaarnalaivan verkkokauppaan. Nähdessäni kauniin yksinkertaiset mustavalkoiset sarvipääaiheiset kortit, naputtelin tilauksen menemään. Huh! Jopas helpotti :)Sen verran Martha Stewartia minussa kuitenkin elää, että hiukan noihin kortteihin oli oman käden jälkeä laitettava mukaan. Liimasin korttien päälle hopean värisillä ääriviivatarroilla hyvän joulun toivotukset ja vielä muutamia pikkuruisia kimaltavia tähtiä. Kaarnalaivan valikoimissa oli useitakin yksinkertaiseen mustavalkoiseen makuun sopivia korttivaihtoehtoja. Myös nuo paketissa mukana tulleet jouluaaton päivämäärää kuvaavat kortit olivat hyvin mieluisia! Kiitos niistä Kaarnalaiva :) Nyt vielä ostoslistalle postimerkit ja sitten nämä saakin sujauttaa postin punaiseen joulukorttikuoreen ja viedä postiin. 


Joko teillä on joulukortit hankittuina tai työn alla?

Stressivapaata perjantaita!! :)

- Jenni


6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit! Pitäisi ostaa joulukortit piakkoin, mutten ole vielä saanut aikaiseksi!!!

  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykkäsin näistä kanssa kovin! Olis oikein passelit ihan minitauluinakin osana kodin jouluista sisustusta kun muhun ei oikein iske perinteiset tontut ja enkelit :D

   Rentoa weekendiä <3

   Poista
 2. Ihania, ja olipa aika kivoja muitaki kortteja ku kävin kurkkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä montakin kivaa vaihtoehtoa! Ja tosi nopea toimitus, tai sitten satuin vain ehtimään ennen joulun ruuhkaa :)

   Poista
 3. Ihania kortteja. Itse en lähettänyt viime vuonna joulukortteja, vaan laitoin omat pikkuroposet hyväntekeväisyyteen. En ole päättänyt tästä vuodesta vielä mitään, mutta tuollaisia mielelläni lähettäisin kyllä. Olen muuten uusi lukija, kiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kati! Tosi kiva kun tulit moikkaamaan! :)
   Uudet lukijat huomaan kyllä heti lukijamäärästä mutta kiva saada lukijoille myös persoona! Täytyykin tulla vastavierailulle blogiisi mikäli en ole vielä käynyt. Näin kommenttien välityksellä olen löytänyt monta uutta kivaa blogia. Pitäisi itsekin vain olla uutterampi kommentoija muiden blogeihin, vaikka vain jättämään joku kiva puumerkki käynnistä! Ei aina tarvitse olla niin ihmeellistä asiaakaan, itsekin ilahdun jos joku ehtii vaikka vain pari sanaa jättämään ♡
   Sulla olikin viime vuonna sitten hyvä periaate korttien suhteen! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)