8.11.2014

Tee hetkestä elämys

Vaikka mainoslause kuuluukin toiselle teemerkille, se sopii mielestäni teehen kuin teehen. Minulla tee kuuluu hemmotteluhetkiin. Kun haluan rentoutua ja nautiskella kupillisen kuumaa, hyvältä tuoksuvaa ja hunajalla juuri sopivasti makeutettua juomaa. Kahvilla on myös tärkeä merkitys jokapäiväisessä elämässäni, se kuuluu jokaiseen aamuun. Siinä missä kahvi herättää ja virkistää, tee rentouttaa. Kahvin voi juoda kiireessä ja ottaa mukaan, tee vaatii toisenlaiset puitteet. Omaan teerituaaliini kuuluu haudutettu irtotee, suuri muki ja reilu teelusikallinen hunajaa.

Kun odotin Sisua ja jouduin jäämään kovien ennenaikaisten supistusten vuoksi pois töistä ja vuodelepoon, ihana työkaverini toi minulle Survival Packin jotta pysyisin paikoillani, rauhallisena ja ennenkaikkea, järjissäni. Pakettiin kuului leffoja ja TV-sarjoja, luettavaa, suklaata, tuoksukynttilöitä ja Forsmanin Anti-Stress teetä. Tuon teen juominen jäi tavaksi ja sitä olen siitä asti ostanut lisää aina pussin tyhjennyttyä. Teetä tämä ei varsinaisesti ole ollenkaan, vaan sekoitus kuivattuja yrttejä, mm. orapihlajaa, hibiscusta, sitruunaruohoa ja kuivattuja ananaspaloja. Tämän teen kerrotaan vahvistavan sydämen toimintaa, tasoittavan verenpainetta ja rauhoittavan mieltä. Kofeiinittomana mitä ihanin iltajuoma :)

Tälle teelle on tarvetta varmasti tänäkin iltana, Sisu sai torstaina tuhkarokkorokotteen ja reaktio oli odotettu: pieni on kiukkuinen ja kipeä kuin ampiainen :/ Onneksi on käytettävissä toinenkin käsipari näin viikonloppuna, on siis toivoa saada suvun isänpäivälounas ajattelun asteelta huomenna myös lautasille! Ajattelin kokata siiderissä marinoitua pippuriporo-pataa lohkoperunoilla ja rakuunaporkkanoilla, jälkkäriksi klassista mutakakkua :)

Huomenna tuskin blogin pariin ennätänkään, joten toivotankin nyt jo kaikille teille oikein tunnelmallista ja lämpöistä huomista isänpäivää!! <3

Jenni2 kommenttia:

 1. Tee kuuluu minulla jokiseen päivään niin aamulla kuin illalla ja usein myös päivällä niinkuin juuri parhaillaan blogeja lukiessa. :)
  Mukavaa huomista isänpäivää rakkaiden ympäröimänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee on kyllä joka hetkeen sopiva juoma! Ja makuvaihtoehtoja riittää :)
   Kiitos, toivottavasti sinullakin oli ihana isänpäivä, vaikkakin haikea sellainen varmasti <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)