17.12.2014

Joulu 2012


Selasin koneelta edellisvuosien joulukuvia, ja vaikka näitä on nähty täälläkin niin kerrataan nyt tätä joulua odotellessa miltä ne edelliset ovatkaan näyttäneet :) Suurimman muutoksen tietysti huomaa lapsissa, kuinka hurjasti he ovatkaan aina vuodessa kasvaneet. Ja kotonakin pieniä ja vähän suurempiakin muutoksia on tapahtunut, vaikka olenkin tosi maltillinen sisustuksen uusija :)


 Joulukuusi on meillä viime vuosina ollut samoilla valkoisilla ja kimaltavilla koristeilla koristeltu jalokuusi ja joulun muutkin koristeet noudattaneet samaa valkoisen, hopean ja harmaan harmonista linjaa. Tämä vuosi onkin monella tapaa erilainen, ei joulukuusta ollenkaan vaan joulumänty maljakossa ja koristeetkin kuparin värisiä. Living on the edge, sanoisin ;)
 Olo-/ ruokailutilassa muutoksena nykyiseen näissä kahden vuoden takaisissa on ruokapöydän takaa puuttuva Ikean Bestå- senkki ja vitriinin päällä vielä toimiva seinäkello. Muuten kaikki onkin pysynyt ennallaan, samat huonekalut ja matot. Kattovalaisin ruokapöydän päältä näkyy muuten näissä kuvissa vielä puuttuvan.

 Vuonna 2012 minulla oli lyhyt tukka ja käytin 0-koon vaatteita, heh :) Taas yksi muuttunut asia! Mandi näyttää kuvissa 3-vuotiaana samalta pörröpäältä kuin nyt viisivuotiaanakin, kaikki lahjoiksi saadut vaatteet ja kengät piti muuten heti kokeilla päälle ja samantein lennosta vaihto :D Sinä jouluna paketista näköjään kuoriutui Baby Born-nukke, joka on edelleen suosikkilelu . 


Jopa menu noudattaa oikeastaan joka vuosi samaa kaavaa, mutta niinhän sillä on jouluisin tapana. Mitä sitä hyvää muuttamaan :) Ennen varsinaista jouluateriaa tarjottavan glögin kanssa olen joka vuosi yrittänyt keksiä jotain uutta ja vähän erilaista. Mitähän tänä vuonna keksisi?  Muutama idea on jo muhimassa ;)

Ainiin! Muistatteko kun pohdin täällä uuden puhelimen hankintaa? Olin jo menossa ostamaan itselleni iPhone 6 plussaa, kun myyjä sekoittikin pakan esittelemällä LG G3:n. Sama näytön koko, todella hyvä kamera tässäkin, tukevampi istuvuus pieneenkin käteen, paljon pienempi huoltoon tai takuuseen tuontiprosentti kuin iPhonella ja aikas paljon edullisempi hinta. Tuossa se nyt nököttää pöydällä, kullanhohtoinen kaunotar, odottamassa mikrosim-korttia jonka myyjä unohti mainita minun tarvitsevan!! Aargh! Huomenna siis jälleen puhelinkaupoille, tällä kertaa vaihtamaan uuteen korttiin. Tiedossa myös kaiken vuosien saatossa vanhalle kortille kertyneen materiaalin siirto koneelle, toimenpide jolta jo luulin välttyneeni... Mutta on se vaan hieno :)


Mukavaa iltaa! 

Jenni


4 kommenttia:

 1. Hei! Saankohan tiedustella ruokapöytänne kokoa kun siihen näyttää niin näppärästi mahtuvan 8 hlöä? Oletteko hankkineet pöydän mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Pöydällä on pituutta 2 metriä ja se on ostettu Askosta. Merkki on Twist ja pöytä on helposti puhdistettava korkeakiiltoinen:)

   Poista
 2. Niin, mitäpä sitä hyvää vaihtamaan. Meilläkin vanhempien luona joulupöydän tarjottavat pysyy muuttumattomina vuodesta toiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Voisi tuntua lähinnä pyhäinhäväistykseltä joulumenun muuttaminen :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)