5.12.2014

Lainaa pala unelmaa


Perjantai ja korkkarit kattoon! :)

Ajattelin näin pikkujoulukautta ja kohta edessä olevia uuden vuoden kemuja silmällä pitäen antaa vinkin miten tuoda omaan asuun ripauksen luksusta edullisesti! Otsikko on ehkä harhaanjohtava,  sillä itseasiassa ei tarvitse tyytyä pelkkään palaan, Designistolta saa lainaan ihan koko materialistisen unelman :) Itse lainasin syksyn Indiedays Blogg Awardseihin Designistolta Louis Vuittonin Favorite- iltalaukun, joka olikin pitsiseen asuuni ihan nappivalinta. Vaikka toki unelmoinkin ihan ikiomasta merkki-iltalaukusta, tällä hetkellä se olisi todennäköisesti hyvin vähällä käytöllä, eikä näin hoitovapaalla kalliisiin merkkilaukkuihin juuri säästellä.


kuva Pauli SiuruainenLainaushinnalla ei kaupoista ole toivoakaan löytää tyylikästä iltalaukkua ja halvat paniikkiostokset yleensä tuppaavatkin jäämään sen yhden illan jälkeen vaatehuoneen hyllylle pölyttymään. Kannatan siis lainaamista! Ja mikä loistava tilaisuus kokeilla arvokasta merkkilaukkua omassa käytössä, näin voi varmistaa sen olevan juuri itselleen oikea ja toimiva malli mikäli laukun hankinta ikiomaksi on ajatuksissa. Designistolla on kiva valikoima niin suurempia käsilaukkuja kuin iltalaukkujakin. Merkkeinä mm. Mulberry, Chanel, LV, Prada ja Saint Laurent. Laukkujen lisäksi voi lainata käyttöönsä designlompakon tai ylellisen Louis Vuittonin huivin.
Sivuilla on nähtävissä varauskalenteri, josta voit kätevästi tarkistaa olisisko himoitsemasi laukku vapaana tarvitsemanasi ajankohtana. Sähköpostilla varmistetaan varaus ja sähköpostiin tulee varauksesta lasku. Laukku postitetaan hyvissä ajoin ja laina-ajan päätteeksi laukku pakataan takaisin samaan pakettiin ja lähetetään takaisin Designistolle. Kätevää! Kanta-asiakkuus tekee lainaamisesta vielä edullisempaa. Iltalaukkuja voi lainata vaikkapa vain viikonlopuksi, suurempia käsilaukkuja pariksi viikoksi tai vaikka kuukaudeksi kerrallaan. Asiakaspalvelu Designistolla pelaa mitä parhaiten, lainausprosessi on alusta loppuun saakka  huolella mietitty ja organisoitu.
Käsi ylös kenellä on vielä pikkujoulut edessä? Me juhlitaan tänään 14. vuotispäivää :) Aikamoista!

- Jenni


3 kommenttia:

  1. Wauu, onnea speciaali päivän johdosta <3 <3

    VastaaPoista
  2. Melkein sama kuin meillä, 2.12. tuli meille 14 vuotta täyteen :) Onnea teille! ♡

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)