26.1.2015

Anastasia Beverly Hills Dipbrow

Cult Beautyn kautta tilaamani Anastasia Beverly Hillsin kulttikulmaväri Dipbrow Pomade ja kulmasivellin nro 15 tulivat viime viikolla! Muutamana aamuna olen tällä jo kulmat tehnyt ja vielä vaatii käyttö pientä opettelua. Mutta väri on intensiivinen, pysyvä, helposti levittyvä ja synteettinen viistosivellin pomadalle ihan ehdoton. Itselleni valitsin sävyn Medium Brown, joka swatchien perusteella oli harmaalla taitetuista kylmistä ruskeista sopivan vaalea. Taupe olisi ollut vielä vaaleampi, mutta pelkäsin sen menevän jo liian vaaleaksi. Sävynä tämä on minulle nappivalinta, kunhan vielä opin säännöstelemään väriä siveltimeen tarpeeksi  vähän.
Treenailtuani tarpeeksi koitan saada aikaan jonkinlaisen kuvallisen vertailun kulmakynän ja pomadan välillä! :)
Muuten, te jotka myös olette jääneet epätoivoisesti odottelemaan Suomen Kickseihin saapuvaksi Anastasian suosittuja meikkejä, voisin vinkata Ruotsalaisesta kosmetiikan nettikaupasta Bangerhead.fi:stä, joka nyt on rantautunut myös Suomeen. Sieltä löytyy muunmuassa omallakin hankintalistallani olevaa Anastasian Contour Kit- varjostuspalettia ja myös tätä tilaamaani Dipbrowia. Tosin uutuussävyt puuttuvat valikoimasta, minulle sopivaa sävyä noista tuolla myynnissä olevista perusväreistä ei löytynyt, mutta Cult Beautysta löytyy jos oma sävy uupuu! :)


Reipasta alkanutta viikkoa!

Jenni2 kommenttia:

 1. Hei. Olen 'hulluna' etsinyt uutta kulmaväriä. Käytin aina Joe Blascon samanlaista, värinä Taupe. Se on kuitenkin aika arvokasta ja olen etsinyt jotain edullisempaa. Onko sulla kokemusta Joe Blascosta, mikähän noista väreistä vastaisi Blascon Taupea?

  :) Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jaana!
   Oli jäänyt sun kommentti huomaamatta :) Siitä on todella pitkä aika kun olen Blascoa myynyt ja heidän tuotteiden kanssa ollut tekemisissä. Mutta jos yhtään auttaa, niin sävynimellä "Taupe" kulkevat ovat aina harmaalla taitettuja viileitä ruskeita. Ja yleensä myös tummusaste on aika sama. Eli uskoisin Taupen olevan korvaava sävy tässäkin, tai sitten juuri tuo mun valinta "Medium Brown". Tosin luulisin että tämä Medium Brown on tummempi kuin Blascon Taupe.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)