13.1.2015

Kahvia, kiitos.
On aamuja, jolloin kuppi kahvia ei riitä. Paitsi ehkä, jos sen kupin vetoisuus on puolen litran luokkaa. Täällä elellään juuri niitä aamuja, päiviä ja iltoja, jolloin kupillinen yhtään mitään vain on liian vähän. Perhettä joulusta saakka kurittanut ja kiusannut flunssa tarttui viimein minuunkin ja olo on kerrassaan karmea. Yritän tästä jotenkin jättikahvikupillisten voimalla koota itseni. Sairastuminen ei olisi voinut huonompaan hetkeen sattua, torstaina on oltava työkunnossa ja aivot valmiina vastaanottamaan muutakin informaatiota kuin mitä ihmeellistä Oktonauteissa tänään tapahtui tai kenen kengästä löytyy turkoosi tutti!

Teille muillekin, joille kupillinen ei koskaan tahdo riittää: jättikuppeja löytyy mm. Indiskasta, sieltä tämä omanikin on. Because sometimes even a coffee needs gold lining. Tai jotain muuta yhtä syvällistä....Pysykäähän te terveinä!

Jenni

6 kommenttia:

 1. No voi pylly, tsemppiä flunssan selättämiseen! <3

  VastaaPoista
 2. Voi että, toivottavasti flunssa irrottaa otteensa pian!

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista!
  Ihana kuppi - mulla myös iso kuppi teen juomiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3
   Teetäkin tästä on kiva juoda, kaikki kuuma juoma vaatii mun mielestä valtavat kupit :) Ehkä tämän kokoinen espresso tosin saattais olla liikaa ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)