5.1.2015

Never-ending weekend


Tai siltä ainakin tuntuu. Ikuinen viikonloppu! Joka päivä hipsutellaan kuin ellun kanat pyjamat päällä puoleen päivään, syödään liikaa herkkuja eikä saada mitään järkevää aikaiseksi. Itse olen ainakin ihan totaalisesti päivissä sekaisin- siis oliko tänään todellakin maanantai? Toisaalta tästä toimettomuudesta pitäisi osata nauttia nyt, parin viikon päästä alkaa työt ja täytyisi sen myötä taas löytää jonkunlainen rytmi elämään :)

En edes muista miltä päivältä nämä kuvat ovat, oliskohan olleet lauantailta? Vai perjantailta? Joku ilta tässä piiiitkässä viikonlopussa kuitenkin :D Mies laittoi illalliseksi salaattia höystettynä Aura-juustolla, pekonilla ja hunajapaahdetuilla pähkinöillä, kylkeen vielä pitkään uunissa kypsyneet kanankoivet. Jälkkäriksi kinuski-karpalotrifflet: itsetehtyä kinuskikastiketta, piparimuruja, vaniljarahkaa ja karpaloita kerroksittain lasiin. Mmmm!

Tänään oli vakaa aikomus aloittaa muun maailman kanssa Kayla Itsines- treenit, vaan kuinkas kävikään: alkuilta kului hampurilaissämpylöitä ja pihvejä vääntäessä, sitten olinkin liian ähky jumpalle ja nyt kun naperot viimein nukkuvat, ala tässä nyt sitten hyppimään burbeita olkkarin lattialla :D Mä olen toivoton. Täytyy ryhdistäytyä.

Onko muita Kaylan treenejä aloittaneita? Vai alkaako teilläkin parempi ja kevyempi elämä aina huomenna tai ensi viikolla? ;)Nöf-nöf terkuin, Jenni

3 kommenttia:

 1. Ihanaa että täältä löytyy kohtalotovereita! Syömiset on ollu ihan retuperällään jo kaksi kuukautta eikä loppua vielä näy, koska lomalla ei kituutella. Edessä siis vielä kolme viikkoa herkuttelua ja ylensyömistä, sitten otetaan niskasta kiinni.
  Olen kuullut tuosta Kaylan treenistä, kälyni alkoi sitä noudattaa. Täytyy katsoa jos itsekin innostuisi kokeilemaan loman jälkeen.
  Että nöf nöf vaan täältäkin!!

  VastaaPoista
 2. Haa, suoraan meidän elämästä tämä teksti! Ihanaa, kun on kohtalotovereita. ;)

  VastaaPoista
 3. Hei täällä kans yksi päivistä sekaisin ilmoittautuu! Perjantaina luulin, että on maanantai, ja nyt olen ihmeissäni kun uusi viikko jo starttasikin...Huomenna kun pääsee loppiaisen jälkeen taas "ruotuun", alkaa TAAS viikonloppu. On tämä rankkaa, hih! ;)

  Kaylan treenit ovat minulle tuttuja ystävieni kautta, jotka ovat treenanneet ohjeiden mukaan jo jonkin aikaa. Itsekin latasin erään sovelluksen, josta treenejä olisi voinut kokeilla, mutta jotenkin en sitten innostunut. Ehkäpä pitää kurkata niitä itsekin uudestaan!? Kerrohan välillä tännekin kuinka treenisi etenevät :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)