24.1.2015

Periaatteilla ei ole pakkasrajaaLauantaita!

Edellisessä Takki- postauksessa näkyivätkin ne uudet teddy- vuoriset talvisaappaat joista kerroin täällä. Ovat kyllä tosi kivat! Harmikseni ne toiset alekengät, seeprakuosiset tossut, olivat jalkaani tosi huonon malliset ja lähtivät palautukseen. Erityisesti tykkään näissä kengissä näyttävistä kullanvärisistä soljista, koristevetoketjusta saappaiden ulkosivuilla ja lämpimästä karvavuoresta saappaiden sisällä. Pohjassa on kunnon urat, joten näillä ei liukastele pakkaskelillä. Vaikka toiset kuinka liputtaisivat Crocsien ja Kuomien talvisaappaiden nimeen, en vain voi kuvitella sellaista keliä että näkisin ne omissa jaloissani. (Timberlandin Mukluk-saappaatkaan eivät kyllä ole ne tyylikkäimmät jalkineet, mutta pakkaslukemien lähennellessä -30, vedän ne ilolla jalkaan...) Ehkä tarpeeksi kova pakkanen siis saakin periaatteeni hiukan natisemaan liitoksissaan, mutta onneksi maailmaan mahtuu myös tällaisia astetta tyylikkäämpiä karvatallukkaita ;)

Näihin näkyikin olevan vielä hyvin kokoja jäljellä! Oman käyttökokemukseni perusteella uskallan suositella- lämpimästi :) Ei ole varpaat palelleet!


Jenni


2 kommenttia:

 1. Toi sun takki on kyllä ihana!! Jotenkin musta tuntuu,että mun ostolakolle on käymässä tosi tosi huonosti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihan nappivalinta! Äh ja pöh, ihan hulluja tuollaiset ostolakot, niiden aikana vaan tekee mieli kahta kauheammin kaikkea! Tarpeeseen ja käyttöön sitä tavaraa ja vaatetta kannattaa hankkia :) Ja siis kaikkihan tarvitsevat siistin kaupunkitoppiksen. Piste.
   ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)