9.3.2015

Meidän välikausivalinnat

Tänään onkin mitä mainioin päivä tälle aiheelle, aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja lumet sulavat kohisten! Ihanaa :) Mutta joka vuosi ainakin meillä on vastassa sama ongelma, mitä ihmettä lapsille päälle näillä keleillä? Ei ole vielä kunnolla kevät mutta ei enää talvikaan. Samalla kun tuossa jokin aika sitten kävimme katsastamassa Hämeenlinnan uuden kauppakeskus Goodmanin, löysimme molemmille lapsille täydellisen toimivat välikausivaatteet Name It:sta. Olen aiempina vuosina oppinut suosimaan neonpreeniä lasten ulkovaatteissa, se on kestävää, tuulen ja veden pitävää ja joustavaa. Lapselle jää tilaa leikkiä ja touhuta, eikä ulkovaatteiden päälle tarvitse välttämättä pukea kuravaatteita. Neonpreenikangas on toiselta puolelta pehmeäksi harjattua ja ihanan lämmin.
Mandille valittiin vaalean korallin sävyinen ulkotakki ja siihen sopiva pipo. Takissa on jännä materiaali, se muuttaa kuosiaan pinnan kostuessa. Takin kuivana yksiväriseen pintaan ilmestyy kosteudesta pilkkuja ja kukkia! Saattaa ehkä aiheuttaa houkutusta vesilätäköissä kierimiseen ;)


Sisulle löytyi samasta neonpreenimateriaalista denimin näköinen ulkohaalari, jossa on neonoranssi vetoketju ja heijastavia yksityiskohtia. Pipo on samaa neonoranssia ja edessä oleva tähti on heijastava. Myöskin pojille muuten löytyi kosteudesta kuosiaan vaihtavia takkeja ja muistaakseni haalareita myös, mutta me ihastuttiin tähän vähän farkkukangasta imitoivaan haalariin.
Meillä ollaan muuten tautien osalta voiton puolella! Enää minulla on nuhaa jäljellä, muut alkavat olla kunnossa. Sisulle nousi tuossa viikko sitten korkea kuume neljäksi vuorokaudeksi ja kävinkin häntä lääkärissä näyttämässä kun kuume ei ottanut millään laskeakseen. Ruoka ei maittanut ja pikkuiselta tippuivat pöksyt jalasta kun paino tippui niin vauhdilla :( Sitten neljän päivän jälkeen selkään ilmestyivät punaiset nokkosrokkomaiset pilkut ja seuraavana päivänä niitä löytyi jo vatsastakin. Siitä sitten kuume kääntyi laskuun ja alkoi ruokakin taas pikkuhiljaa maittamaan. Vauvarokkoa se siis oli tällä kertaa. Jokseenkin puhki ja takki tyhjänä täällä ollaan siis, siksi blogikin on viettänyt hiljaiseloa. Puuh!

Ja hei, tyhjästä takista puheenollen, minäkin löysin eilen Ideaparkista itselleni välikausitakin. Sillä ei kyllä mennä lätäköihin eikä se vaihda kuosia, mutta oli muuten aika cool ;) Sen voisin esitellä seuraavaksi!


Aurinkoista viikkoa! :)

Jenni
2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)