12.3.2015

New biker
Noniin, se äidin välikausitakki :)

Olen jo muutaman vuoden etsiskellyt itselleni täydellistä mustaa biker-takkia, tuloksetta. Tämä hipoi jo niin lähellä täydellistä että se lähti siltä sovitukselta mukaani viime viikonloppuna Ideaparkin H&M:stä. Alle 40; hintakin oli vain plussaa :) Tämä tulee varmasti lunastamaan yhden käytetyimmän takin paikan vaatekaapissani!

Täällä alkoi jo allekirjoittaneella viikonloppu. Haaveilen kymmenen sentin juurikasvuni kanssa hemmottelevasta kampaamokäynnistä naistenlehtiä selaten ja cappuccinoa nauttien, aurinkoisesta juoksulenkistä kuivalla asfaltilla ja skumpan kilistelystä mitä parhaimmassa seurassa. Ainakin yksi haave on toteutuksen asteella! Selvästi kevät kun mieli tekee ihmisten seuraan ja oma kauhtunut peilikuva kauhistuttaa... Joko teillä on kevättä rinnassa?


Rentoa loppuviikkoa! <3

Jenni


7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Kevättä on todellakin rinnassa (tai molemmissa...)! Tänäänkin oli niin upea päivä, että oksat pois!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että molemmissa, pysyy balanssi! :D Nyt on kyllä ollut niin ihania päiviä että kevään on pakko olla ihan nurkan takana- mahtavuutta :)

   Poista
 2. Todellakin on kevättä rinnassa, niin ihanaa! Kunhan ei vaan mikää takatalvi sit enään yllätä...

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei takatalvea! Tekis mieli jopa mennä lapioimaan pihalta noita varjopaikkojen lumikasoja pois että ruoho pääsis jo kasvamaan :D
   Viikonloppua <3

   Poista
 3. Upea rotsi! Mulla ollut vastaava hakusessa, ja tuo näyttäisi täydelliseltä, mutta usein tuppaavat jäämään aika lyhyiksi mulle. :/ Katsotaan, josko löytäisin tänä keväänä vielä omani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tämä on kanssa aika lyhyt, mutta vyötärömittainen silti. Mä kun olen tällainen pygmi niin lähinnä kaikki ympärysmitoiltaan sopivat on liian pitkiä :D
   Nyt on kyllä paljon tämän tyylisiä takkeja eri merkeillä, sun täytyy vaan sovitella niin perfect match löytyy varmasti :)

   Poista
  2. Kiitti! Tämä on kanssa aika lyhyt, mutta vyötärömittainen silti. Mä kun olen tällainen pygmi niin lähinnä kaikki ympärysmitoiltaan sopivat on liian pitkiä :D
   Nyt on kyllä paljon tämän tyylisiä takkeja eri merkeillä, sun täytyy vaan sovitella niin perfect match löytyy varmasti :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)