28.3.2015

Slow-blogit, Elämää Hämeessä

Rentoa lauantaita!

Koska siellä ruudun toisella puolella on paljon hämäläisiä (älkää kieltäkö, bloggerin tilastot eivät valehtele! :D), ajattelin vinkata teille uudesta Facebook- sivustosta, joka on koonnut yhteen Hämeen sisustus- ja lifestyleblogeja. Itsekin sain kutsun liittyä mukaan ja tottakai lähdin! Yhteen hiileen puhaltamisen voimaa ei sovi vähätellä ja jokainen bloggaaja tietää miten yksinäistä puuhaa tämän rakas harrastus aina välillä on. Ihana löytää läheltä muita saman henkisiä bloggaajia. Ehkäpä tekin löydätte sieltä jonkun tuttunne? Tai ainakin aivan varmasti inspiroivia hämäläisiä blogeja seurattavaksi! 

Löydät sieltä tällä hetkellä seuraavat blogit: Call It Home, Casa blanco, Casa-X, Kaksin kaksiossa, Mansikkatilan mailla, Marjakuja, Peltotien päässä ja Tarja's Snowland. Mikäli itse kirjoitat hämeen alueella sisustus/lifestyleblogia ja haluaisit mukaan Slow- blogien yhteisöön, ilmianna itsesi sähköpostilla perustajille Lauralle tai Tarjalle. Osoitteet löydät sivustolta Tiedot- osiosta.

https://www.facebook.com/slowblogit
Käy tykkäämässä Slow-blogien Facebook- sivusta ja uusimmat postaukset ja bloggareiden kuulumiset päivittyvät uutisvirtaasi :) Blogin sivupalkista löytyy Slow-blogien tunnuskuvake, josta pääset suoraan yhteisön sivulle. Ryhmän nimi viittaa tietysti meihin hitaisiin hämäläisiin, mutta mitäs vikaa letkeässä Slow-meiningissä nyt voisi olla..? Ei muutakuin hidasta viikonloppua sinne teillekin!


Jenni


3 kommenttia:

  1. Tulin tervehtimään Slow-kolleegaa ja blogin nimikaimaa! ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea! Tykkään nimestä, ajatuksesta sen takaa ja visuaalisesta ilmeestä. Hienoa, että bloggaajat hyödyntävät alueellista yhteistyötä :)

    Lyydia

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)