18.3.2015

Uusvanha tukka


Viime viikon lopulla haaveilin kampaamokäynnistä, juoksulenkistä ja skumpan kilistelystä. Yhden kohdan tiesinkin toteutuvan kun tapasimme pitkästä aikaa tyttöjen illan merkeissä, mutta sain vielä päivän varoitusajalla lauantaiajan kampaajallekin! Kampaajallani oli jo päivä täynnä mutta tarjoutui silti ottamaan minut vielä päivän päätteeksi, ihan mahtavaa asiakaspalvelua jälleen tällaiselle mattimyöhäiselle.

Käyn kampaajalla ehkä pari-kolme kertaa vuodessa, värjäyttämässä tyven ja joskus repäisen ottamalla raitoja. Tällä kertaa ei ollut repäisyn aika, mutta tyveen valittiin astetta-paria vaaleampi ja punertavampi sävy kuin ennen. Living on the edge!

Joka kerta olen kuitenkin kampaajalta lähtiessäni ollut tyytyväinen ja luottokampaaja onkin naisen elämässä kullan arvoinen. Kohta täytyykin alkaa miettimään tulevien häiden hiuslookkia, kasvatus onkin ollut jo hyvässä vauhdissa pidemmän aikaa. Tuskin uskaltaudun mihinkään suurempaan muutokseen muutenkaan, olen kokeillut mustat, punaiset, luumunsävyiset ja blondit hiukset kaikissa mahdollisissa pituuksissa siiliä lukuunottamatta ja tumma väri pitkissä hiuksissa vain tuntuu aina siltä kotoisimmalta.

Ja entäs se kolmas haaveilulistalla ollut, juoksulenkki? Pyöräilin juhlatällingissä kuuden kilometrin matkan illanviettopaikkaamme ja takaisin, ajakoon se juoksulenkin virkaa ;)


Ps. Ne eiliset näkkärit onnistuivat tällä kertaa täydellisesti! Aivan älyttömän hyviä :) Reseptiä onkin jo ehditty kysellä ja kirjoitan se ehdottomasti tännekin, ihan itsellenikin muistiin. Sitä tulee varmasti käytettyä jatkossakin!Jenni


4 kommenttia:

 1. Mä olen niin samaa mieltä tuosta luottokampaajasta. Ilman sellaista elämä voisi olla välillä aikamoista jännitysnäytelmää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eikä välttämättä ihan hyvässä mielessä! ;)
   Kivaa viikonloppua Ladylle <3

   Poista
 2. Kaunis tuleva rouva uusine hiuksineen! <3 :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)