23.4.2015

Helsinki, we have a problem.


Ensi lauantaina järjestetään taas Indiedays Blog Awards- bileet Helsingissä ja kuinka ollakaan, täällä on asukriisi päällä! Pukeutumiskoodi on tuttuun tapaan Inspiration, joka ei varsinaisesti helpota tätä hommaa, sillä inspirationit loistavat poissaolollaan :D Viime syksynä painiskelin saman ongelman kanssa, jonka ratkaisin vetämällä ylleni raskauskuvauksiin hankkimani mustan pitsimekon. Inspiration- pukukoodin toteuttaakseni puin sen vielä päälleni väärinpäin ja hyvin meni! Hauskaa oli!

Tänä vuonna vaihtoehtoja on kaapissa kolmekin. Kaksi cocktail- mekkomaista ja yksi ihan huikea. Tosin sen yhden ihan huikean laahuksellisen unelman taidan säästää muutaman viikon päästä Vanajanlinnassa järjestettäviin juhliin, joissa pukukoodi on hiukan juhlavampi.


Tällä Vanajanlinnaan?


Toinen cocktail- pituisista mekoista on H&M:n kirkkaan oranssi, tiukasti (ehkä vähän liiankin, kröhmm) pintaa nuoleva polvipituinen, hihaton mekko ja toinen yhdistää viimevuoden asuni tapaan mustaa pitsiä ja nudea. Kauniita mekkoja kumpainenkin! Oranssin kanssa on vaikea pukea liivejä, sillä sen pääntie on hyvin erikoisen mallinen ja selkäosa on avoin. Olen yhdet bileet tanssinut sellaiset silikoniset liimattavat rintaliivit valahtaneena imitoimaan vatsamakkaroita, joten niiden käyttö ihan hiukan arveluttaa ;)


Tällä Indiedays Blog Awardseihin...?


Vai sittenkin tällä?Kummalle mekolle te antaisitte äänenne, oranssille vai kaksiväriselle musta-beigelle? Oranssin mekon kirkas väri hävisi kuvista, täältä voi käydä kurkkaamassa paremman kuvan.

Ihan huikean hienoa taas päästä tapaamaan blogikollegoita ihan livenä! Niin kivaa porukkaa :) Kuinka moni bloggaaja on tulossa? Ja kuinka monella on sama kriisi?


Jenni
8 kommenttia:

 1. Oranssi on huikea, sopisi sun tummiin hiuksiin upeasti, mutta ehkä tykkään enemmän jälkimmäisestä. Minä myös sain kriisin aikaiseksi ja kauppaanhan se oli lähdettävä sitä inspiraatiota etsimään. Onneksi löytyi - kriisi vältetty! ;) Toivottavasti nähdään lauantaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kiva nähdä Heidi :)
   Oranssiin sitten päädyin, mutta kiva että musta-beigekin sai niin paljon ääniä sillä sitäkin tulen varmasti vielä käyttämään!
   Itsekin näytit upealta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos äänestä! :)
   Oranssi sinne laukkuun sitten lopulta sujahti, mutta musta-beigekin pääsee vielä varmasti päälle toisiin juhliin :)

   Poista
 3. Alempi... ehkä =) Ihania kummatkin. Hauskaa viikonloppua. Minä se vain treenaan ja treenaan vappua varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aikamoinen vappu sulla edessä! :)
   Hauskaa vappua teille, kohtahan se onkin jo edessä <3

   Poista
 4. Tuo pitsi taitaa olla sun juttu, näytit viimeksikin huikean kauniilta!
  Mä teen tällä kertaa poikkeuksen ja vedän jalkaan housut. Toivottavasti en näytä ihan alipukeutuneelta kauniiden mekkojen keskellä...
  Huomiseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se ehkä ollut, mutta kotoisa olo oli oranssissakin! :)
   Oli niin kiva nähdä taas! Näytit upealta etkä todellakaan alipukeutuneelta <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)