12.5.2015

Hääkorkkarit myynnissä!
Tilasin itselleni häihin mielettömän kauniit kimaltavat korkokengät! Harmittavasti kokoa liian suuret. Olen kenkiä nyt muutamaan kertaan kokeillut eri pohjallisten kanssa ja pahaa pelkään että niistä huolimatta kengät saattavat kriittisellä hetkellä keskikäytävää sipsuttaessa tipahtaa jalasta.
Kenkä on platopohjansa ansiosta mukava jalkaan, vaikka korkoa kiitettävästi löytyykin. Korko ei ole piikkikoron tapaan kiikkerä, vaan näillä pysyy tukevasti pystyssä. Klassinen punainen pohja on tyylikäs lisä kauniille kengälle.
Olisiko siellä ruudun toisella puolella kenties tulevia morsiamia tai muuten vain kimaltavia bilekorkoja vailla olevaa 39 kenkäkoon omaavaa leidiä, joka haluaisi nämä kaunokaiset omakseen? Kenkien mukana tulee pieni pussi varatimantteja ja vaihtokorkolaput. Kengän pohja on uritettu, joten se ei ole liukas kovallakaan lattiapinnalla. Kengän pinta on hopeanhohtoista satiinia ja kivet hologramimaisesti monessa sävyssä kimaltavat, malli on open toe. Luonnollisesti kengät ovat käyttämättömät, vain sisällä pariin kertaan kokeiltu ja liian isoiksi itselleni todettu. Lähtöhinta korkkareille olisi 25; (+ postit tai nouto)

Laita vaikka sähköpostiin viestiä ja tarjousta jos kiinnostuit! :)   casablanco.blog(at)gmail.com

Korkkarit MYYTY, kiitos kiinnostuksesta!!Jenni
- Yes I am a shoeaholic, no, I don't need any help ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)