13.5.2015

IsaDora Face Sculptor

Haluaisin esitellä teille meikkipussini uusimman tulokkaan! (tai itseasiassa se sai uutta täydennystä tänäänkin, mutta siitä lisää myöhemmin...)

Olen jo pitkään kaivannut aavistuksen hohtavien ja lämpimien pinkkien poskipunien joukkoon mattaista, persikkaista punaa. Käytän yleensä jokaiseen meikkiin niin arkena kuin juhlanakin korostusväriä, poskipunaa ja aurinkopuuteria, joten oli suuri plussa löytää nämä kolme samassa paletissa, todella kivaan hintaan ja vielä äärimmäisen hyvälaatuisena tuotteena. Paletteja löytyy kahdessa sävyssä, toinen kylmempi sävyinen Cool Pink ja toinen lämpimämpi Warm Peach.

Olen aina tykännyt kovasti IsaDoran meikeistä, niissä hinta-laatusuhde on todella kohdallaan ja koostumukset lyövät laudalta monet kalliimmat merkkituotteet. Tässäkin paletissa puuterinapit ovat unelman pehmeitä, silkkimäisiä ja helposti levittyviä. Persikkainen poskipuna on mattainen, vaaleahko, ei  missään nimessä liian oranssinen sävy. Korostusväri runsaasti hienojakoista helmiäistä sisältävä, aavistuksen roosaan siftaava ja aurinkopuuteri hillitysti valoa heijastavia kullanhohtoisia partikkeleita sisältävä lämmin ruskea. Korostusväriä olen sipaissut poskiluulle, otsaan, leuan kärkeen, amorinkaarelle ja kulmaluulle, sekä ajoittain käyttänyt sitä myös silmäluomen sisänurkassa tuomassa valoa. Aurinkopuuteri on itselleni tällä hetkellä vielä aavistuksen liian tumma jotta sitä voisi huoletta huiskia kasvoille, niinpä olen aika maltilla sitä sipaissut ainoastaan poskikuoppaan varjostuksiin. Kesällä ollessani ruskettuneempi, käytän aurinkopuuteria lisäksi ohimoille ja leukaperiin tuomaan kasvoille aurinkoista hehkua. Poskipunaa sivelen poskiluun alle ja pyöräytän kevyesti posken korkeimpaan kohtaan herättämään ihon ja tuomaan tervettä rusotusta iholle.

IsaDora uusii tuotteitaan nopeaan tahtiin ja tuo markkinoille aina rohkeasti eturintamassa uusia kiinnostavia tuotteita. Huimaa laadunparannusta ja imagon freesausta on mielestäni myös parin viime vuoden aikana tapahtnut! Tähän uutuuteen olen supertyytyväinen. Seuraavaksi ostoslistalla on ainakin paljon kehuttu luomiväripaletti!
Onko teille IsaDora tuttu ja onko sieltä kenties jotain ultimatesuosikkeja?

Jenni


6 kommenttia:

 1. Mulle isadoran tuotteet ei oo kyllä ollenkaa tuttuja mut luulenpa, että pitää kotiuttaa myös itselleni joku tuote, kuulostaa niiin kivalta!

  VastaaPoista
 2. Olen joskus käyttänyt Isadoran tuotteita, mutta siitä on aikaa. Tämä paletti vaikuttaa kiinnostavalta ja kiitokset myös käyttövinkeistä! Uusi luomivärikin olisi tervetullut meikkipussiini, josko Isadoralta löytyisi sopivissa väreissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua IsaDoraan, ties vaikka ihastuisit uudelleen :) IsaDora on muuttunut meikkimerkkinä hurjasti muutaman viimevuoden aikana, ja pelkästään positiivisessa mielessä!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)