15.5.2015

Mitä teillä lentää kirkosta ulos tullessa?

Näillä sanoilla alkoi eräs keskusteluketju hääaiheisessa Facebook- ryhmässä. Vastaukset olivat- kuten arvata saattaa- hyvinkin mielenkiintoisia :D Jos nyt poisluetaan laatta, yrjö, p*ska ja pikkukivet, niin jäljelle jää muunmuassa seuraavaa! 

 • ohranjyvät
 • vehnänjyvät
 • hääriisi
 • kukkien terälehdet
 • konfetit
 • saippuakuplat
 • huiskutuskepit

Noista yliviivaisin heti kaikki syötävät jyvät (houkuttelevat lintuja paikalle kakkimaan kirkon edustan), konfetit ja terälehdet (sotkevat). Edellämainitut ovatkin useissa seurakunnissa kielletty. Huiskutuskeppejä ei kaikillle ehkä viitsisi alkaa väkertämään, vaikka ne varmasti olisivatkin aika kivat esimerkiksi teemavärein toteutettuna! Me taidamme siis omissa häissämme päätyä saippuakupliin. Kuplapullot ovat vieraille myös kiva tuliainen häistä lapsille vietäväksi, ainakin meidän lapset ovat ilolla ottaneet vastaan pienet kuplispullot :)

Juhlacenterin sivuilta ainakin löysin vaikka mitä kivoja saippuakuplamalleja! Ei liene yllätys, että nuo timanttiset miellyttivät eniten omaa silmääni ;) Aika söpöjä.

Kaikki kuvat Juhla Center.


Jenni5 kommenttia:

 1. Ihanat timanttipullot! :) Kuplissa kannattanee pitää se mielessä, että ne helposti sottaavat vaatteet ja niitä voi olla vaikea puhdistaa :/ Ainakin omaa pukuasi kannattaa varmasti yrittää säästellä kuplaosumilta :) Tosin pesula varmasti osannee poistaa nekin tahrat. En tiedä onko olemassa vähemmän tarraavaa kuplanestettä, se olisikin kiva tietää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä täyttä timanttia :)
   Olen ollut siinä luulossa että nämä hääkäyttöön myytävät pullot sisältäisivät erilaista nestettä kuin ne lasten kuplapullot? Niiden sanotaan tahraavan vaatteet mutta näiden ei pitäisi? Mutta nyt täytyy kyllä ottaa yhteyttä Juhla Centeriin ja varmistaa asia! Kiitos Katja :)

   Poista
  2. Kysyin tätä tahraamisasiaa Juhla Centeristä, ja tahraamattomuutta ei kuulemma voi luvata...joten pitääkin vielä vähän pohtia tätä saippuakuplajuttua! Kuplien väistely tosiaan olisi aika työlästä :D

   Poista
 2. Voi itku, mutta jospa sellaisia vielä kuitenkin löytyisi! :) Voisi tosiaan olla melko mahdoton tehtävä säästyä kaikilta kuplilta :D

  VastaaPoista
 3. Ystäväni häissä taivaalle laskettiin pinkit heliumilmapallot, joka oli pääväri morsiamen puvussa :) kiva näky ja muutkin ihmiset katsoivat pinkkejä palloja taivaalla. Kaunis näky <3

  Jenni

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)