11.5.2015

Terkut Vanajanlinnasta!


Viikonloppu sujui juhlien! Ensin huikeissa puitteissa yrityksen 20- vuotisjuhlia viettäen Vanajanlinnassa Hämeenlinnassa ja sunnuntaina äitienpäivää juhlistaen mitä parhaimmassa seurassa kotona :)
 Harvoin pääsee juhlimaan niinkin viimeisen päälle upeisiin juhliin kuin lauantaina. Vanajanlinnan arvokas tunnelma yhdistettynä parhaimpiinsa pukeutuneeseen, iloiseen juhlaväkeen ja herkulliseen ruokaan. Sampanjaa riitti ja tunnelma oli katossa alkuillasta lähtien! Bilebändi Gepardi tanssitti väsymättä juhlijoita ja taikuri Aaro Sorva onnistui aidosti hämmästyttämään tempuillaan aikuiset ihmiset :)
Pukukoodi kutsussa oli Tumma puku, joten oma laahuksellinen iltapukuni oli juhlan luonteeseen oikein passeli valinta. Tarpeeksi juhlava ja näyttävä arvokkaaseen tilaisuuteen, muttei kuitenkaan täyspitkän iltapuvun tapaan liian juhlava ollessaan edestä coctailmittainen. Koodin mukaan naisen mekon tulisikin olla pituudeltaan maksimissaan jalkapöydän päälle. Täyspitkä iltapuku taas naisen kohdalla on paikallaan kun kutsussa lukee pukukoodina Frakki. Miehillä taas oli helppoa, koodi kun sanelee sen tumman puvun ja valkoisen kauluspaidan lisäksi solmion sävyn (hopea, helmenharmaa) ja taskuliinan (valkoinen). Tässäkin kohtaa moni oli kuitenkin koodia venyttänyt oman makunsa mukaan, oli värikkäitä kauluspaitoja ja solmioita. Komeaa väkeä silti yhtä kaikki!
Harkitsin kampaajalle menoa ennen juhlia, mutta luovuin lopulta ajatuksesta ja kiersin hiuksiini lämpörullat. Toispuoleinen kiharakampaus on usein hyvä ja helppo valinta eikä ole pelkoa monimutkaisen kampauksen purkautumisesta kesken vauhdikkaan illan ;) Silmiin mustaa ja kimaltavaa sampanjaa, huulet jätin tumman silmämeikin vastapainona vaaleiksi.
 Hiukan jälkikäteen harmitti että tuli niin vähän otettua kuvia paikasta. Mutta toisaalta, se kertoo ehkä tunnelmasta kun ei ole ehtinyt eikä viitsinyt lähteä kesken kaiken kuvailemaan :) Näissakin kuvissa taas laatu on mitä sattuu, mutta laitoin nämä kuitenkin muistoksi tänne.
Luulenpa että tuo mekkoni ansaitsee ihan oman postauksensa, niin paljon kyselyitä ja kehuja se on kerännyt!


Keväistä viikon alkua teille ja myöhäiset onnittelut kaikille blogia lukeville äideille:)

JenniPs. Lisää juhlien pukukoodeista voi lukea täältä, jota tässäkin teksissä on lähteenä käytetty :)


8 kommenttia:

 1. onko hiukset takaa sivulla vain pinneillä vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parilla pinnillä oli kiinni, käytännössä ei mitenkään :)
   Kiepsautin valmiit kiharat ne vaan tohon toiselle puolelle!

   Poista
 2. Oi että miten ihana asu! Saanko uteliaana kysyä mistä olet mekon hankkinut? :) Istuu päällesi todella kauniisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puvusta tulossa oma postaus ostopaikkatietoineen heti alkuviikosta, pysy kuulolla ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pakko olla samaa mieltä sun kanssa! Harvoin tulee ihan tuollaisissa vetimissä lähdettyä juhlimaan :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)