2.5.2015

Väliaikainen otsisViime viikonloppuna sain lukemattomia suorastaan ylistäviä kommentteja uudesta hiuslookistani ja hätääntyneitä kommentteja kampaajaystäviltäni ladatessani Instagramiin kuvan kynsisaksista ja uudesta otsatukastani. Seuraavana päivänä oli melkein syyllinen olo kun paljastin uuden upean lookkini olleenkin vain klipsillä kiinnitettävä irtofleda :D Niin aidon näköinen tuo alle 20 euron hiusmuutos kyllä oli, että meni täydestä jopa lähietäisyydeltä tarkasteltuna :)


 Väliaikainen otsis löytyi Glitteristä ja näitä saa neljässä eri sävyssä. Omani on punertavan suklaanruskea. Lisäke on tehty synteettisestä kuidusta, eli se ei kestä muotoilurautoja. Sitä voi kyllä kastella ja siihen voi käyttää muotoilutuotteita. Synteettistä kuitua ei myöskään voi värjätä. Otsiksessa on takana kaksi klipsiä, jotka napsaistaan auki. Otsis asetetaan oikeaan kohtaan ja klipsit ujutetaan hiusten lomaan ja napsaistaan kiinni. Omia hiuksia voi vielä asetella otsiksen sivuille jotta lopputulos on mahdollisimman luonteva. Itse vetäisin otsiksen hiukan riskillä nutturan kanssa, mutta hyvin se toimi niinkin!


Klipsit auki naps!Ja klipsit kiinni nips!


 Seuraavana aamuna otsatupeen voikin sitten sommitella leukaan tai vaikka kainaloon... ;)Pahoittelut kuvien laadusta! Järkkäri ei ollut matkassa mukana :) Tykkäsin otsatukasta tosi paljon, se muuttaa hetkessä ilmettä. Valitettavasti oikeaa aitoa otsatukkaa en enää koskaan tule leikkaamaan, sillä vahva pyörre otsalla tekee siitä mahdotonta. Muutamaan kertaan se on tullut kokeiltua ja joka kerta tullut todettua katastrofiksi. Mutta tällä klipsilisäkkeellä otsatukan saa hetkessä paikoilleen ja hetkessä taas pois! Suosittelen kokeilemaan :) Kiitos Glitterille palvelusta ja opastuksesta, lisäke kokeiltiin minulle liikkeessä ja sen käyttäminen näytettiin oikein kädestä pitäen. Huippupalvelua!


Aurinkoista viikonloppua :)

Jenni


16 kommenttia:

 1. Todella hienon näköinen otsis ja näyttää niin aidolta! Täytyypä pitää mielessä tuollainen. Joskus kaipaan otsista takaisin, mutta toisaalta niin rasittavaa jatkuvasti sitä lyhentää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jatkuva trimmaus on oikean otsiksen kanssa kyllä tylsää. Tytön otsatukkaa täytyy leikata parin viikon välein ettei ole silmillä!
   Tämä on kyllä näppärä. Suosittelen Glitterin visiittiä, käyt testaamassa miltä näyttäisi ja löytyiskö sulle oikea sävy :)

   Poista
 2. Tämä oli kyl aika magee keksintö!! :))

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten hieno look! Todella aidon näköinen! :) Itselläni myös jäätävä pyörre edessä ja sen takia en ole koskaan voinut leikata otsatukkaa, joten kiitos vinkistä! Täytyykin käydä Glitterissä tsekkaamassa sävyt.
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meni kyllä omien hiusteni joukkoon tosi hyvin :)
   No sitten vaan glitteriin kokeilemaan löytyiskö sopiva sävy! Tällä on helppo muuttaa ilmettä eikä tarvi tuskailla hiuspyörteiden kanssa.

   Poista
 4. Upealta näytät otsiksella! Enkä kyllä ikinä olisi arvannut feikiksi! Kerrassaan hieno 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Miimi <3
   Otsis on kiva ja väliaikainen vielä kivampi :D
   Ja niin helppo laittaa paikalleen, pysyy hyvin ja saa helposti poiskin!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)
   Tämä kesti kyllä lähempääkin tarkastelua eikä näyttänyt päässä onneksi yhtään "muoviselta". Tosi hyvä ostos!

   Poista
 6. Tuollaista olisikin hauska kokeilla. Terveisin nimimerkki, jolla ei ole ikinä ollut otsista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä on helppo kokeilla! Eikä muutos ole pysyvä jos ei tykkääkään :)

   Poista
 7. Ei vitsi, törkeen siisti! :D En epäillyt hetkeäkään, tosin en kyllä tiennyt, että pelkkiä otsiksiakin on! Klipsit on tosi kätevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Moni jonka olin treffannut jo muutamaa tuntia aiemmin päivätilaisuudessa ihmetteli että miten sä nyt jo kampaajallekin ehdit hiustenleikkuuseen :D
   Tämä on kyllä kätevä, kuten klipsipidennyksetkin. Nekin on niin helppo vaan napsaista kiinni :)

   Poista
 8. Hauska juttu! Ennakkoluuloja helposti on juuri edullisiin hiuslisäkkeisiin, mutta taidolla nekin saa näyttämään aidolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kohdalla ei kyllä taitoja vaadittu :D Mutta olen kyllä kanssasi samaa mieltä, usein muoviset hiusisäkkeet näyttävät todella muovisilta Barbie- hiuksilta, tämä ei :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)