20.5.2015

Vanajanlinnan iltapuku


 


Lupasin tehdä Vanajanlinnaan valitsemastani iltapuvusta ihan oman postauksensa, sillä uskon tämän puvun olevan sen arvoinen! Ja mikäs sen ajankohtaisempi aika iltapuvulle kuin kevään kuumin sesonki :)

Puku on mielestäni todella kaunis ja erikoinen malliltaan, edestä polvimittainen ja puvun takana pitkä laahus. Selän nyöritys takaa olkaimettoman puvun istuvan napakasti päällä, vaikka sen materiaalissa ei ole tippaakaan joustoa. Vaalean beige sifonki yhdessä mustan koristeellisen pitsin ja kimaltavien paljetti-helmikirjailujen luo näyttävän kombon. Kevyet tukiluut ja alusmekko pitävät ohuesta kankaasta valmistetun puvun ryhdikkäänä päällä. 

Uskoisitteko tämän iltapuvun maksaneen alle 43 euroa...?

No okei, toimituskuluineen kaikkineen yhteissumma kohosi jopa 56 euroon :D Super edullinen iltapuku ei hävennyt hienoissa juhlissa lainkaan satoja euroja kalliimmille iltapuvuille. Tilasin puvun Ebayn kautta Kiinasta, tilaus toimituksineen sujui todella nopeasti ja helposti! Olen viimeaikoina shoppaillut paljon ebayn kautta häähankintoihin liittyen. Aiheena tämä varmasti kuumentaa tunteita, olen sen jo omalla kohdallanikin saanut kokea. Usein vain on niin, että haluamaansa tuotetta tai tavaraa ei Suomen markkinoilta löydä, tai sitten siitä samasta tuotteesta saa maksaa kolminkertaisen hinnan. Vaikka ostankin paljon häihin liittyvää tavaraa suoraan tavarantoimittajilta ulkomailta ilman suomalaisia välikäsiä (jolloin suomalainen kauppa kärsii), häissä suurimmat kuluerät ovat kuitenkin kotimaista työtä hyödyntäviä. Joten olkoon nämä satunnaiset pikkuhintaiset Ebay- löydöt sitten taakkoina omallatunnollani ;)Iltapukua löytyy Ebaysta usealta eri myyjältä, vertailujeni perusteella valitsemani myyjä oli sillä hetkellä edullisin ja myyjän saama palautekin oli positiivista. Iltapukua muuten löytyy myös fuksian sävyssä tämän minun valisemani vaalean beigen lisäksi!

Ja sitten se tärkein, eli puku löytyy täältä:


Terkuin, Jenni


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin ihastuin tähän heti ensinäkemältä ja onneksi mekko oli livenä vielä ihanampi kuin uskalsin kuvien perusteella odottaa :)

   Poista
 2. Ihana puku! Minkä koon valitsit puvusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Valitsin varmuuden vuoksi koon 38, joka on itselleni kokoa tai jopa kahta liian suuri. Kannattaa siis valita se oma koko eikä varoiksi vähän reilumpaa! Nyöritys selässä antaa kuitenkin vähän naftillekin puvulle tilaa. Itselläni nyörit menivät ihan yhteen selässä ja puku oli silti pikkuisen reilu. Oma koko tilaukseen siis! :)

   Poista
 3. Ebay on kunnon aarreaitta, jos tietää mitä etsiä ja mistä. ;) Mä aloitin jo syksyllä 2011 sieltä tilaamisen, ja oon tehnyt vaikka minkälaisia löytöjä sieltä vuosien varrella, myös vaatteita. Tosin on hutejakin tullut, muttei mitään katastrofaalista onneks! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Valikoima on kyllä läkähdyttävä :)
   Mutta sieltä tekee hauskoja löytöjä kun jaksaa hakea! Eikä kamalasti köyhdy jos huteja välistä tulee ;)

   Poista
 4. Kiva jos itse pidit puvusta. Mun mielestä se näyttää nailoniselta 60-luvun aamutakilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvää päivää :D Kaiva jo se hiertävä haarakiila persvaosta! ;)

   Poista
 5. Voi miten kaunis <3 Luin jostain, että kaikista yli 20 euron tilauksista menee e-baystä tullimaksu. Onko näin? Millaisia kokemuksia sinulla on noista tullimaksuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään puvusta valtavasti <3
   Tullimaksu menee yli 150€ arvoisista ostoksista, verot taas täytyy maksaa kun tilauksen arvo on yli 22€.
   Kannattaa lukea lisää Tullin sivuilta:
   http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/nettituonti/ukk/
   Usein ulkomailta tilattaessa myyjä merkkaa paketin päälle todellista pienemmän summan paketin arvoksi jotta maksuja ei menisi. Näin on ollut ainakin omalla kohdalla. Mutta maksuihin on aina hyvä varautua varsinkin jos on arvokas tilaus ;)
   Kannattaa tilata vaikka useampi pieni paketti kuin monen tuotteen iso tilaus, usein tavarat tulevat ilman postikuluja jokatapauksessa (tai hyvin pienillä postareilla) ja näin säästyy veroilta- ja niiltä tullimaksuilta :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)