9.6.2015

Äiti-ihmisen meikit...
...eivät ole äiti-ihmisen omia meikkejä. Kun nyt puolitoistavuotias pikkumies on jo sen mittainen, että yltää avaamaan vessan oven ja kaikki laatikot, kiipeämään lavuaarille ja avaaman hanan täysille, on selvää ettei meikkipussikaan ole ollut turvassa enää hetkeen.

Viimeksi lavuaari maalattiin ruskeaksi Lancomen Teint Miraclella (n. 52; / pullo), jonka jälkeen sitä onkin sitten tasaiseen tahtiin väritetty Rimmelin Lasting Finishillä (n. 12; / pullo). Uusi aurinkopuuteri kustansi huikeat neljä euroa, ei niin kirpaise kun sen lattialta lakaisen roskikseen ;)

Nämä molemmat ovat lisäksi olleet todella hyviä tuotteita, mieluummin olisin vaikka meikittä kuin käyttäisin huonolaatuisia meikkejä. Aina toimivien meikkien ei tarvitse olla niitä kaikkein kalleimpia. Mutta kieltämättä odotan jo aikaa kun saan taas pitää meikkipussini ihan itselläni, eikä siveltimilläni esimerkiksi pestä vessanpönttöä... joku lukollinen meikkipussi voisi kans olla aika kova juttu! :)


- Jenni


Ps. edullisiin ja toimiviin tuotteisiin kuuluvat myös Biozellin hiustenhoitotuotteet. Vielä on aikaa osallistua arvontaan! :)
5 kommenttia:

 1. Tuo meikkivoide on kyllä tosi hyvää! :) Ihan totta, että aina ne hyvät meikit ei tarvi olla superkalliita, kun edullisemmistakin löytää helmiä

  -Pauliina

  http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itse tajusin tätä kokeilla kun luin tämän voittaneen jonkun meikkivoidetestin, jossa oli vertailussa myös mm. Lancomea ja Dioria. Tällä saa kevyemmän tai ihan tosi peittävänkin meikin, levitystavasta riippuen :)

   Poista
 2. Tykkään itse tuosta aurinkopuuterista. Joskus tuo oli vuosia käytössä, mutta tällä hetkellä meikkipussista löytyy MaxFactorin aurinkopuuteri. Mulla, kun lapsia ei ole, mutta valtava laukku ja kirjaimellisesti meikit pussissa = muovipussissa niin niitä on aika ilkeä lähteä keräilemään laukun perukoilta. Ehkä pitäisi hommata meikkilaukku ja myös lukollinen, sillä kummasti aina meikkejä katoaa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä oikein toimiva :)
   Äitini tätä kehui ja suositteli, eikä kyllä ollut hinnalla pilattu! Rasiasta huomaa että ollaan tekemisissä super edullisen tuotteen kanssa, mutta onneksi sisältö on laatukamaa :)
   Sulle kyllä tulisi joku meikkilaukku tarpeen, tai mieluummin oikein meikkipöytä, johon saisit kaikki nätisti esille!

   Poista
 3. :D Tiedän tunteen. Itsekin juuri arvoin Biozelleja, hyvä hinta-laatusuhde! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)