19.6.2015

Juhannuksen viettoon
Toivottavasti ei sentään saada lunta niskaan... :) Juhannuksesta voi onneksi nauttia ihan sisälläkin, villasukat jalassa takkatulta katsellen!

Meillä juhannus kuluu hääjärjestelyiden parissa, hirvittää oikein miten nopeasti aika kuluu. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä hakemassa hääjuomat Virosta ja juuri äsken mies huomasi että passi on mennyt vanhaksi huhtikuussa! Meillä on järjestelyiden kanssa ollut niin paljon vastoinkäymisiä, että joskus yön pimeinä tunteina olen jopa löytänyt itseni selaamassa äkkilähtöjä Las Vegasiin Elviksen vihittäväksi :D Onneksi kaasot ovat silloin astuneet remmiin ja kuulemma sopineen vahtivuorot ettemme pääse karkaamaan naimisiin ;) Kutsut saimme painosta lukuisten onnettomien sattumusten kautta vihdoin pari päivää sitten, nyt vain odottelemme sopivia kuoria saapuvaksi että saisimme ne lopulta lähtemään. Alkuperäinen takaraja kutsujen lähettämiselle oli toukokuun loppu, siitä ollaan jo reilusti myöhässä. Pahimmassa tapauksessa kutsut ovat vierailla perillä kun ilmoittautumispäivämäärä on jo mennyt, huoh. Saatan ehkä tänään hörpätä viinilasillisen jos toisenkin, lennokkaita hääsuunnitelmia luvassa siis! Rauhallista juhannusta teille kaikille :)

Jenni


2 kommenttia:

 1. No huh, kylläpä siellä satuu ja tapahtuu! Toivottav asti pystyt välillä vähän rentoutumaan.. vaikka sen viinilasin ääressä! Mukavaa juhannusviikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei käy hääjärkkäilyt tylsäksi! :D Vähän jännitystä elämään että ehtiikö saada Pasilasta passin ennen lautan lähtöä, pfuuh!
   Kiitos, viini kummasti helpottaa kyllä :)
   Mukavaa jussin jatkoa sinne sullekin!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)