20.6.2015

Juhlien ja matkojen pienet pelastajat


Indiedays Inspiration- päivästä on jo muutama kuukausi vierähtänyt, mutta pari juttua tuosta päivästä kulkee mukanani joka päivä. Näin juhlien ja matkojen vilkkaimpana sesonkina ajattelin vinkata niistä teillekin! Nämä eivät paljoa matkalaukussa tai iltalaukussa paina, mutta saattavat hyvinkin pelastaa vuosisadan bileet tai ihanan lomamatkan. Itse olen niitä ihmisiä, jotka reagoivat kaikkeen vatsallaan: stressiin, uusiin tilanteisiin, erilaisiin ruokiin, sokeriin, maitoon, vehnään... mitään ihmeempää allergiaa tai yliherkkyyttä ei ole todettu, tämä vain on ajoittain aika kiusallinenkin vaiva jonka kanssa täytyy opetella elämään. Indiedaysin blogitapahtumasta sain mukaani Vermanin tuotekassin, joka auttaa voimaan hyvin juhlissa, matkoilla ja niiden jälkeen! Itseäni se on auttanut myös ihan jokapäiväisessä elämässä :)

Näppärästi laukussa mukana kulkevat, ruuansulatusta helpottavat Nogasin GO ja Lactrase GO pitävät turvotuksen ja vatsakrampit kurissa ja ihanista juhlapöydän herkuista voi nauttia huoletta. Hedelmänmakuinen purutabletti otetaan ennen ruokailua ja sen sisältämä alfagalaktosidaasientsyymi estää tehokkaasti vatsan turvotusta. Lactrase GO laktaasientsyymi tuo avun laktoosin aiheuttamiin vatsavaivoihin niin juhlissa kuin matkoillakin. Pienet flippikorkkiset rasiat kulkevat mukana pienessäkin käsilaukussa juhlissa ja ne antavat vapauden herkutella myös matkoilla. Itse olen käyttänyt tuota Nogasin Go:ta kun tiedän joutuvani syömään sellaisessa tilanteessa, josta yleensä saan vatsakipuja. Koska jo osaan nämä tilanteet tunnistaa, on tablettien käyttö ollut helppoa ja tehokasta. Ennaltaehkäisevien tuotteiden käytössä tärkeintä onkin muistaa ottaa ne ennen altistusta, eli ennen ruokailua.

Kolmas juhlien ja reissujen pelastaja on Wonderm- rakonestolaastari, joka suojaa jalkoja niin huikeissa korkokengissä, kuin lomareissujen pitkillä kävelyilläkin. Rakonestolaastari ei muuten ole omiaan ainoastaan kenkien aiheuttamiin kivuliaisiin hankaumiin, vaan niillä voi ihon suojata esimerkiksi hankaavan juhlavaatteen saumoilta. Tämä kuuluu ehdottomasti jokaisen morsiamen käsilaukkuun, unelmien hääpukukin saattaa pitkän illan aikana tuntua jostakin kohtaa epämukavalta. Usein esimerkiksi yläosan korsetin tukiluut saattavat hangata ihon rikki asti. Itse aion meidän häissä pakata vieraiden käytössä oleviin WC- koreihin Nogasin Go ja Lactrase Go- purkit sekä Wonderm- rakonestolaastarit. Juhlafiilis ei saa kaatua pieniin epämukavuuksiin :)


Mikäli kuulut niihin ihmisiin, joiden on vaikea saada unenpäästä kiinni lomamatkoilla tai vieraissa paikoissa, kannattaa matkalle mukaan pakata myös Melarest Travel. Mintunmakuinen, melatoniinia sisältämä purutabletti lyhentää turvallisesti nukahtamisaikaa ja vähentää aikaerorasitusta matkustettaessa. Itselleni on vielä toistaiseksi riittänyt unimaski! Kuvissa Viron reissua varten esiinkaivettu passi, omani sentään oli vielä voimassa toisin kuin miehen- huh! Mikähän tabletti auttaisi siihen vatsakipuun kun tajuaa juuri ennen reissuun lähtöä että kappas, passi on vanha ;)

Kaikki tuotteet on saatavissa apteekeista. Kurkkaa kampanjasivulta muut aiheeseen liittyvät postaukset!Rentoa Juhannuksen jatkoa!

Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)