24.6.2015

Petite CharlieTahtoisin esitellä teille yhden ihanan liikkeen, jonka löysin Charin vinkistä jokin aikaa sitten. Jos pidät pariisilaishenkisestä elämänmenosta ja naisellisesta, mutta särmikkäästä sisustuksesta, ruotsalainen Petite Charlie on kauppa sinulle. Ihania printtejä pukeutumishuoneeseen, keittiöön tai lastenhuoneeseen. Musta-valkoisia tyylikkäitä tekstiprinttejä, söpöjä lastenhuoneen tauluja, naiselliseen pukeutumishuoneeseen Chanelia, Valentinoa... Tuoksukynttilöitä, jotka ovat niin nättejä ettei niitä tahdo raaskia sytyttää. Tai miten olisi nauttia take-away kahvi nimikoidusta termosmukista, jonka kylkeä koristavat Chanel tai Louis Vuitton?

Vaikka Petite Charliesta ei ainakaan vielä voi suoraan tilata Suomeen, tilausten teko onnistuu laittamalla sähköpostia suoraan Camillalle. Yhteydenpito sähköpostitse onnistui hyvin englanniksi ja tilaus tuli perille nopeasti. Sain Camillalta tilausvahvistuksen ja pankkitiedot sähköpostiin, joiden avulla maksoin tilaukseni verkkopankissa ulkomaanmaksuna. Pankit veloittavat yleensä aina jotakin ulkomaanmaksuista, olisikohan omassa pankissani veloitus ollut jotain kuuden euron luokkaa.

Ihan koko tilausta en vielä tässä kohtaa voi esitellä, sillä suurimman osan siitä käärin kaasojen kiitoslahjapaketteihin ;) Mutta itselleni tilasin makuuhuoneeseen lipaston päälle naisellisen COCO Chanel- printin!
 
Petite Charliella on verkkokaupan lisäksi myös kauniita kuvia täynnä oleva inspiroiva Instagram- tili, petitecharliesthlm, kannattaa seurata :)


P.s. Rakkaat kaasot, te ette sitten saa tilata täältä mitään ennen häitä!! :DJenni


2 kommenttia:

 1. Onneks lisäsit p.s:n loppuun, olin nimittäin heti menossa katsastamaan valikoiman 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoa saa, siinä kaikki! :D Mutta voin kertoa, että olisin itse voinut tuolta kotiuttaa vaikka mitä!
   Jos elokuussa sitten häiden jälkeen tehdään vaikka kimppatilaus kunhan ensin näätte mitä teidän paketteihin olen varannut ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)