13.7.2015

Pirteä Paketti- arvonnan voittaja!
Täällä ollaan kuulkaa niin pää pyörällä, että yleensä täsmällisenä ihmisenä olen alkanut unohdella asioita, lauseet jäävät kesken, en saa unta ja usein unohdan jopa syödä! Huomaamatta hujahti arvontaviikkokin, osallistuminen päättyi lauantaina ja vasta tänään havahduin että jestas, on tosiaan jo maanantai :D Tänään on ollut vapaapäivä ja saatu hoidettua palaveri cateringin kanssa, sahailtu, ruuvailtu ja maalattu tienvarsikyltit ja huomenna olisi tarkoitus kääntää auton nokka kohti Viroa. Edellinen yrityksemme hakea tilatut hääjuomat Virosta kaatui koko perheen norovirukseen, toivotaan että tällä kertaa saamme reissun hoidettua ongelmitta :)

Miehen sormus saatiin haettua kotiin viime viikolla, omani on kaiverrettavana vielä ensi viikkoon asti. Minulla on sata appsia puhelimessa hälyttämässä ja muistuttamassa ties mistä, kotimme joka nurkka pullistelee sinisistä Ikea- kasseista täynnä häätavaraa. Kun puhelin soi, en aina muista mitä siihen piti vastata! Kovasti käydään ylikierroksilla ja vaikka kuinka yritän, tuntuu etten vain pysty relaamaan. Nyt on tosin hääkiireiden kanssa vähän turhan monta rautaa tulessa muutenkin, asioilla on tapana kasaantua...mutta luotan myös sanontaan että asioilla on tapana järjestyä.

MUTTA, nyt vihdoin viimein siihen arvontaan! Arpa osui tällä kertaa seuraavaan kommenttiin, jonka oli jättänyt Laura- Heinässä Heiluvassa:

Voi tuollainen vedessä kelluva ulkotuli olis kiva, toisaalta sateenvarjollekin ja karkkikauhatkin kävisi. Vaikea valinta :)

Nyt vain Laura pohtimaan vaikeaa valintaa, sillä Lahja- ja Juhlaliike Pirteä Paketti lähettää sinulle postissa minkä tahansa valitsemasi palkinnon! Onnea :) Kiitos kaikille osallistuneille, ehdottomat suosikit arvontapalkinnoista olivat sydäntuikut ja kertakaikkisen upea järviroihu.


Sellaista muuten piti vielä kysyä teiltä, ennenkuin taas vajoan tähän hääkoomaan enkä pääse tänne aikoihin: onko täällä lukijoina paljon omia häitään suunnittelevia? Kiinnostaisiko teitä hääaiheiset postaukset? Luvassa ei olisi upeita kuvakulmia täältä Ikea- kassien keskeltä, vaan ostosvinkkejä, koristeluideoita ja vinkkejä esimerkiksi ebay:n ihmeelliseen maailmaan häähankintojen suhteen! Osan häidemme visuaalisista valinnoista, sormuksista ja puvuista pidän salassa häihin saakka, mutta sen jälkeen voisin kirjoitella niistäkin? Nyt kuitenkin pyydän jo valmiiksi anteeksi blogihiljaisuutta, sillä sitä on jälleen hetkeksi luvassa!

Iloista alkanutta viikkoa teille! <3

Jenni5 kommenttia:

 1. Kyllä kiinnostaisi ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pistän ostopaikkoja ja vinkkejä muistiin ja palaan kunhan hääkiireet hellittävät :)

   Poista
 2. Minusta ainakin olisi kiva jos kirjoittelisit. Myös sellaista miten olette teemaan päätyneet yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ehdottomasti hääjutut To Do- listaan kunhan aikataulu antaa taas myöden bloggaamiselle :)
   Heh, heti tajusin että eihän meillä ole mitään teemaa :D Paitsi jos värimaailma siihen lasketaan. Mutta eiköhän näistä hääjärjestelyistä jotain juttua aikaan saa, vinkkejä ainakin juhliaan järjestäville jos ei muuta!

   Poista
 3. Paljon onnea voittajalle! Harmi, että minulta meni koko arvonta sivuvuun, ihmettelinkin oletko lopettanut kirjottamisen kokonaan vai ovatko hääkiireet vieneet mennessään! Onneksi tulin katsomaan tilannetta, sillä jostain syystä uudet postauksesi ovat jääneet minulta kokonaan huomaamatta :o Ne eivät lukulistalleni ole ilmaantuneet, höh!

  Nomutta vaikka omat häät ovatkin jo takana luen silti mielelläni muiden hääpostauksia yhä edelleen ;) Samalla voin elää uudelleen ja uudelleen sitä ihanaa ja himputin stressaavaa ja kiireistäkin aikaa ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)