25.8.2015

Esittelyssä Malmin Korupaja

Suunnitellessamme häitämme, meille tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön Malmin Korupajan kanssa. Siinä vaiheessa olin jo oman sormukseni löytänyt, mutta sulhasen sormus oli vielä löytymättä. Totuuden nimessä olisin itsekin Malmin Korupajan valikoimasta löytänyt itsellenikin yhtä ja toista, sormusmalleistakin kelpuuttanut useamman! Oma valintani oli kuitenkin jo lukkoon lyöty, mutta mieheni kävi paikanpäällä sovittamassa itselleen sormuksia. Etukäteen olimme Korupajan selkeiden ja helppokäyttöisten verkkosivujen kautta katsastaneet sormusvalikoimaa, joka onkin todella kattava. Eri valmistajien valmiiden sormusten lisäksi Malmin Korupajassa on mahdollista teettää juuri haluamansa näköinen sormus, tätäkin mahdollisuutta meille tarjottiin. Unelmiensa sormuksen voi suunnitella alusta lähtien valitsemalla siihen toiveidensa mukaan rungon, istutukset ja timantit. Myös muiden korujen suunnittelu ja teettäminen onnistuu, vaikka siihen uniikkiin sormukseen sopivat korvakorut. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja apua sekä vinkkejä saimme paljon. Mieheni toivelistalla sormuksen suhteen oli sisäpuolelta pyöristetty runko ja mattaviimeistely. Materiaaliksi valikoitui lopulta titaani.

Harakkana en tietenkään voinut vastustaa kiusausta valita lukuisten ihanien timanttisormusten joukosta myös omaa suosikkiani! Valinta oli vaikea, sillä upeita malleja oli pilvin pimein.

Tässä kuitenkin omat suosikkini:Kaikki kolme omaa suosikkisormustani ovat muuten Malmin Korupajan omaa mallistoa. Kolmantena oleva näyttävä Monaco- sormus menisi kyllä reippaasti yli meidän budjetin vaatimattomalla, lähes 16 000 euron hinnallaan ;) Baguette- hiontainen näyttävä ja kookas timantti on kyllä varmasti jokaisen euron arvoinen! 

Liikkeessä kierrellessäni huomioni kiinnittyi etenkin omiin suosikkimerkkeihini, Michael Korsiin, Evfa Attlingiin, Thomas Sabon ja Guessiin. Varsinkin ruusukulta metallina on viimeaikona alkanut kiehtoa. Malmin Korupajalta löytyy paljon myös edullisempia trendikoruja, kuten suosittuja BB- pallokorvakoruja. Tutustumiskäyntimme aikaan Kohinoor- timanttisormuksia oli hyvässä alessa!

Malmin Korupaja on täyden palvelun kultasepänliike, josta löytyy niin kellot, korut, sormukset kuin lahja- ja lasitavarakin. Unelmiensa sormuksen tai korun teettämisestä on myös tehty niin helppoa kuin vain mahdollista! Liikkeessä hoituu ammattitaidolla myös korujen, kellojen ja sykemittarien huolto ja vaikkapa sormuksen koon muuttaminen. Täällä voit myös eron sattuessa antaa vihkisormuksellesi uuden elämän erosormuksena tai vaihtaa ylimääräisen kullan ja timantit rahaksi. Malmin Korupajan verkkokauppoineen löydät osoitteesta www.korupaja.fi tai kivijalkaliikkeet Helsingistä Malmilta osoitteesta Markkinatie 6 ja Oulunkylästä osoitteesta Kylänvanhimmantie 29.
Kannattaa myös tsekata Malmin Korupajan Facebook- sivut, jossa on usein menossa joku kiva arvonta ja vinkkejä alennuksista!

Seuraavaksi voisinkin näyttää minkälaisiin sormuksiin me lopulta päädyttiin :)


Aurinkoista päivää!

JenniEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)