24.8.2015

Naimisissa


Kuva: Mikko TammirantaJa täällä taas! Häitämme tanssittiin 15.8.2015 ja päivä oli niin paljon enemmän kaikkea mitä ikinä osasimme haaveilla. Vaikka hääpäivä kului hurjan nopeasti, ehdimme nauttia joka hetkestä. Tämän mahdollisti huolellinen suunnittelu ja loistava häätiimimme, joka kuvassakin taustalla näkyy ;) Pystyimme huoletta jättämään ohjat heille ja keskittymään täysillä nauttimaan ihanasta päivästä. Nyt kun pikkuhiljaa palailen maailmankartalle tästä häähumusta (ja toivun siitä pirullisesta flunssasta joka iski päivää ennen häitä), yritän taas ryhdistäytyä myös tämän blogin kanssa. Niin paljon on kivoja juttuja ja vinkkejä jaettavaksi!

Muutenkin tuntuu elämä olevan yhtä juhlaa toisensa perään- tänään minua on muistetttu kukin, kortein, lahjoin ja jäätelöstä tahmein suloisin suukoin. Ei huono synttäripäivä, vaikkakin jo 34. Hui! Mitäs teille mahtaa kuulua, käyköhän täällä enää kukaan kun blogi on ollut ihan hunningolla?Terkuin, 
Jenni13 kommenttia:

 1. Onnea vielä tätäkin kautta! <3
  Odottelen ainakin innolla hääjuttuja :)

  VastaaPoista
 2. Onnea tuoreelle avioparille :) täällä ollaan joka päivä käyty kurkkimassa joko on uutta postausta eli mukana ollaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Oho, no sitten oli jo aikakin minun palata tänne :D

   Poista
 3. Paljon onnea upealle parille! ❤

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea upealle parille! ❤

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! Paljon onnea tuoreelle avioparille! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)