24.9.2015

Anastasia BH Contour Kit 30;Haluan jakaa teille ilouutisen: NET- A -PORTER tarjoaa vielä tämän päivän ajan kaikki tilaukset toimituskuluitta! Mikäli siis esimerkiksi jompikumpi Anastasia Beverly Hills kulttituotteista Contour Kit tai Dip Brow Pomade on ollut hankintalistallasi, nyt ne saa huomattavasti edullisemmin kotiin kannettuna ja kauniisti pakattuna NAP:n tyyliin.
Contour Kitin hinta pyörii Suomessa tällä hetkellä n. 50-60; tietämillä ja ylikin, ainakin itselleni tuo alkaa olla jo meikkituotteessa kipurajoilla. Tämä paletti on kuitenkin ollut mielessä jo pidemmän aikaa ja nyt sen vihdoin tilasin NAP:lta 30; hintaan.  

Toinen tuote samalta merkiltä on ollut myös mielessä, nimittäin vaaleampi sävy Dip Brow Pomadesta. Omastani olen kyllä tykännyt, mutta sen sävy on itselleni vähän turhan tumma, ainakin arkikäyttöön. Entuudestaan meikkipussista löytyy sävy Medium Brown ja nyt tilasin sävyn Soft Brown. Tälläkään ei ollut Net-a-porterissa hintaa kuin 12; ei siis edes keskihintaisen kulmakynän verran.https://www.net-a-porter.com/fi/en/


Ilmainen toimitus on voimassa vielä tänään :)


Terkuin, Jenni


4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, vihdoin sain aikaseksi tilata ton kulmavärin kokeiluun! Ja puoli-ilmaiseksi vielä 😄

  VastaaPoista
 2. Kiva että oli vinkistä sielläkin hyötyä! :) Mun oma paketti tuli jo, vajaassa vuorokaudessa ja kotiovelle, vähän liian helppoa shoppailua ;)

  VastaaPoista
 3. Niin pian? No onpa nopee palvelu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mieti, ilman postimaksua! Aina silloin tällöin hämmästelee Suomen postimaksuja ja postinkulun hitautta... kun tyyliin toiselta puolelta maailmaakin tulee paketti alle vuorokaudessa kotiin, ilman postimaksuja :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)