7.9.2015

Kaksi onnellista   Syksyistä viikonalkua! Vielä olisi kesäisiä hääjuttuja jäljellä :)

  Muistan joskus nähneeni kuvan, jossa häissä oli toteutettu 10x10 valokuvien muodostama sydän seinälle. Laitoin idean muistiin, mutta kaikessa hässäkässä se meinasi unohtua. Onneksi vielä viimetipassa saimme sen toteutettua lähettämällä suoraan kopiofirmalle sähköpostiin muokkaamani kuvat. He painoivat ne valokuvapaperille joista sitten hääpaikalla leikkasimme kuvat irti ja teippaisimme seinään. Kuvia oli paljon, yksi kollaasi tehtiin lahjapöydän ylle ja toinen polttaripöydän ylle. Kuvat käsittelin lähes mustavalkoisiksi ja niiden joukosta löytyi muun muassa meidän molempien vanhempien vihkikuvat, kuvia meistä lapsina ja meidän lapsista. Kuvat herättivät ihastusta vieraissakin ja niiden katseleminen sai hyvälle mielelle :) Suosittelen tätä valokuvaseinää muillekin hääpareille, helppo toteuttaa vaikka valmiiksi neliskanttisia Instagram- kuvia hyödyntäen!  Missä on se pieni tyttö, joka nauravin silmin aina leikki pikku prinsessaa häähunnussaan?
  Missä on se pieni tyttö, joka seinään kun piirsi, riitti hymy isän sydämen sulattamaan.
  Nyt leikit taakse jääneet jo on, mutta tuttu hymy on morsion.
   

  Niin katsovat toisiaan silmiin. Kaksi onnellista, täynnä rakkautta. He tanssivat, nousevat pilviin. Kaksi onnellista, luodut toisillensa.
  Missä on se pieni poika, joka päättäväisesti aikoi kiertää koko maapallon raketillaan?
  Missä on se pieni poika, joka äitiään halas lähtiessään koulumatkaansa taivaltamaan.
  Nyt puheet on jo aikamiehen, mutta tuttu katse on sulhasen.
   

  Niin katsovat toisiaan silmiin. Kaksi onnellista, täynnä rakkautta. He tanssivat nousevat pilviin. Kaksi onnellista, luodut toisillensa.
  Nyt huoli on pois ja jos huomen sen tois, niin yhdessä helpommin kestää. Vain kahdella on sama tie kohtalon, kun yhteinen on määränpää.
   
  Minä muistan tämän päivän, niin kauan kuin elän. Tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan.
  Niin katsovat toisiaan silmiin. Kaksi onnellista, täynnä rakkautta. He tanssivat nousevat pilviin. Kaksi onnellista, luodut toisillensa.
  Minä muistan tämän päivän, niin kauan kuin elän. Tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan.

  Mukavaa viikkoa!
  Jenni


  Lainatut sanat: Janne Raappana // Kaksi onnellista

6 kommenttia:

 1. Nuo laulun sanat <3 saa vieläkin kylmät väreet ja kyyneleet tälle rouvalle niin ihanaa!

  VastaaPoista
 2. Moi! Kattelin sun vanhoja postauksia ja bongasin sieltä sellasen ihanan enkelinsiipipaidan! Mahdatko tietää saako niitä enää mistään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappahlilla oli viime syksynä, kannattaa tarkkailla tulisiko tänäkin syksynä!
   Olen nähnyt vastaavia myös ebayssä, mutta kuullut etteivät ne sitten todellisuudessa olekaan olleet yhtään kuvan mukaisia...

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)