14.9.2015

Meidän häät | osa 1Aurinkoista maanantaita! Mulla on yksi kiva juttu täällä työ alla, siihen liittyy myös pieni arvonta :) Mutta palataan vielä häihin. Kokosin meidän hääjuhlan kompaktiin kahden postauksen pakettiin, ekassa osassa aamun valmistautumista ja vihkiminen. Oli kiva palata kuvien kautta myös niihin hääaamun valmisteluihin, kiitos dokumentaarisen hääkuvauksen.

 


Pääsimme miehen kanssa häitä edeltävänä perjantaina nukkumaan vasta aamuyöllä. Kummasti ne viime hetken järjestelyt vaan syövät aikaa. Aamuyöllä lakkailin vielä kynsiä ja mies lyhensi pojan juhlahousuja- huomatkaa loistava työnjako ;) Yö meni parin tunnin unilla, Sisu heräsi kahden aikaan eikä sitten enää suostunut nukahtamaan kuin vasta hiukan ennen kellon soittoa. Silmät ristissä nousin pakkaamaan ja valmistautumaan kampaajalle lähtöön. Pari buranaa kahvin kanssa oli sopiva aamiainen. Tazzissa minä ja kaksi kaasoani pääsimme private- loungeen hiustenlaittoon ja sain eteeni omaa aamiaistani paremman version; kuohuviiniä, hedelmiä, mansikoita ja suklaata. Maistui muuten hyvälle!

 


Kun hiukset oli laitettu, pakkasimme jälleen kaikki kimpsumme ja kampsumme autoon ja ajoimme hotellille. Olimme saaneet puhuttua yhden hotellihuoneen luovutuksen aikaisemmaksi, joten pääsin kaasojeni kanssa ajoissa valmistautumaan. Sulhanen ja bestmenit pukeutuivat toisen bestmanin huoneessa.

 

 


Kaasot olivat huolehtineet ihanasti myös morsiamen ruokinnasta, kukaan ei kuulemma halunnut joutua meidän hääpäivänä töihin elvyttämään kuukahtanutta morsmaikkua ;) Oli salaattia, kahvia ja suklaata ja minä olin vielä varannut meille pienet kuohuviinipullot. Täytyy myöntää että oma ruokahaluni loisti tässä vaiheessa poissaolollaan, oli vaikea saada mitään alas.

Jännitystä en onneksi tiedostanut ollenkaan, oli niin hauskaa rakkaiden ystävien kanssa kuunnella musiikkia, meikata ja laittautua kaikessa rauhassa! Hyvissä ajoin olimmekin valmiit aloittamaan pukeutumisen ja hääkuvaajamme Petteri Kappas valokuvaamosta tuli ottamaan muutamia kuvia jo tässä vaiheessa. 

 

 

Petteri kävi kuvaamassa myös sulhasen ja bestmenien valmistautumista hotellin toisessa huoneessa, jännitystä oli ilmassa sielläkin kuulemma ;)

Sulhanen ja bestmenit menivät edeltä ja minä kaasojeni kanssa lähdimme hotellilta kymmenisen minuuttia ennen vihkimisen alkua.  Kirkon parkkipaikalla jouduimme hetken odottelemaan että kaikki vieraat ehtisivät sisälle kirkkoon, jotta mekin pääsisimme kenenkään huomaamatta ulos autosta. Hauska sattuma oli, kun eräs juhlavieras ohi mennessään korjasi kravattinsa suoraan auton tummennettua ikkunaa peilinä käyttäen, eikä varmaan edes huomannut että me olimme siellä sisällä!

Sitten jo juoksujalkaa kirkkoon ja aikaa olikin enää vain muutama hassu minuutti.
 Vielä viimeiset silaukset ja rohkaisuryypyt takahuoneissa...

 

 


Perhoset lennähtivät vatsanpohjaan siinä vaiheessa kun asetuin isäni kanssa kirkon ovien taakse odottamaan musiikin alkamista. Vieraat olivat löytäneet paikkansa ja sisääntulomusiikki alkoi kaikua kirkossa.


Vihkiminen meni nopeasti ja kiitos ihanan rennon vihkipappimme, jännitys ei missään vaiheessa saanut meistä yliotetta.

Vihkimisen jälkeen Mandilla oli tärkeä tehtävä jakaa juhlaväelle saippuakuplapullot. Saippuakuplat tilasin Pirteä Paketti- verkkokaupasta. Timantin muotoiset pullot olivat jo pulloina tosi kauniita ja niistä tuli oikein nättejä kuplia.

  Meille sattui hääpäiväksi yksi kesän kauneimmista päivistä! Kaikin puolin niin ihana päivä, yksi elämämme täydellisimmistä <3

Hääautona meillä toimi toisen bestmanin Audi, johon hän oli huomaavaisesti järjestänyt meille kuohuviiniä ja muita asianmukaisia  tykötarpeita :)


Vihkimisen jälkeen vieraat suuntasivat juhlapaikalle, me kurvasimme ottamaan hääkuvia. Siitä lisää toisessa osassa ;) Ihanaa syksyistä viikon alkua! Tällaisesta syksystä minä tykkään, aurinkoa ja huurteisia aamuja :)
 
 Jenni

 
* Kaikki kuvat Kappas valokuvaamo / Petteri Mäntysaari. Ethän lainaa kuvia ilman lupaa.
4 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi! :)