15.9.2015

Ninnimoi Design | ja arvonta!


 


Saanko esitellä teille Omituiset otukset ja Pilviraitti huitsinmonta!

Meillä on Ninnimoi Design- yrittäjän Ninan kanssa yhteinen tuttava, jonka kautta löysin Ninnimoin. Merkin kortit ja julisteet ovat graafisen suunnittelijan Nina K:n käsialaa ja ne ovat Suomessa painettu kierrätyspaperille. Yritys on perustettu tämän vuoden elokuussa ja syysmallisto tullut painosta 10.9. Ihan uus ihanuus siis! Ihastuin erityisesti Omituisiin otuksiin, jossa seikkailevat suloiset metsäneläimet. Nina lähetti meille vähän töitään testiin :)
"Omituiset otukset"- korttisarjaan kuuluu neljä eri designia: Keltapohjainen Moi- kortti, sinisävyinen Hip huraa- kortti, kaakaonruskea Olet ihana- kortti ja vihertävä Onnea ja iloa- kortti.

Pilviraitti huitsinmonta- sarjaan kuuluu neljä tekstitöntä pilvidesign- korttia sinisen, marjapuuron punervan, leijonankeltaisen ja petroolisen vihertävässä sävyssä. 

 

Meidän ykkössuosikki Omituisista otuksista on Kettukortti Moi. Kysyinkin Ninalta onko mahdollista saada ihanaa kettua suuremmassa A4 koossa, se sopisi kuin nenä päähän meidän keltasävyiseen lastenhuoneeseen tauluksi. Olihan se mahdollista! Kaikista Omituisista otuksista on tehty myös tekstittömät julisteversiot :) Kortit ovat postikorttikokoa A6, julisteet kokoa A4 ja ne ovat 100% kierrätyspaperille Suomessa painetut. Julisteen hinta on 10; ja korttien 1.80; kpl.

Postikortitkin ovat ihania ihan kortteina, mutta myös lastenhuoneen pieninä tauluina joko yksinään tai neljän kortin kollaasina.

 


Nina lähetti lisäksi vielä yhden Omituiset otukset- neljän kortin sarjan arvottavaksi teille! Arvonnan säännöt ovat simppelit: Käy tykkäämässä Ninnimoi Designista joko Facebookissa tai seuraa Instagramissa ninnimoidesign ja jätä kommentti tämän postauksen alle! Olisi myös kiva kuulla mikä design oli eniten mieleesi :) Aikaa osallistua on ensi maanantaihin 21.9 keskiyöhön saakka.


Nettisivu ninnimoi.fi verkkokauppoineen on avautumassa vielä tämän syksyn aikana, tällä hetkellä Ninnimoi- tuotteita saa tilattua suoraan Ninalta nina(at)ninnimoi.fi ja muutamilta jälleenmyyjiltä. Ninaan kannattaa ottaa yhteyttä myös muissa graafista suunnittelua vaativissa töissä, kuten kutsukortit, yrityksen painotuotteet, verkkosivujen ja mainonnan visuaaliset suunnittelut jne.

Arpaonnea jokaiselle! 


Jenni


16 kommenttia:

 1. Onpas suloisia kuvia :) Osallistun!
  -Elina H.

  VastaaPoista
 2. Olet ihana kortti on suosikkini!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Voi että kun on ihania,osallistun arvontaan

  VastaaPoista
 4. Moi- Kettukortti on ehdottomasti lempparini :) Arvonnassa mukana!
  aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ihania! Kettu suosikkini täälläkin :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Moi on minunkin suosikkini.

  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Moi on minunkin suosikkini.

  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihania! Kettu-juliste kelpaisi minullekin :)
  sinisilmatytto(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihania ja niin suloisia piristeitä lastenhuoneeseen ;) ehdottomasti mukana ! Nuo omituiset otukset ovat suosikkini :)
  liveandhome@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ihania! Kettukortit ovat minunkin suosikkeja. Tykätty fb:ssä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Tykkään Ninnimoista Facebookissa. =) Tuo kettu häntineen taulussa on suosikkini, vaikka kaikki on tosi suloisia!

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 12. Voi miten upeita kortteja/julisteita!! Kelpuuttaisin nuo kaikki poikien huoneeseen :) Arvonnassa mukana siis :)

  VastaaPoista
 13. Kettu on ihana ja facessa diggailen

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Myös mukana arvonnassa! :)

  Ja suosikkini on ehdottomasti pirteä Kettu-kortti. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)