14.10.2015

I love me- messuvinkit

I love me- messut lähestyvät, messuviikonloppu alkaa tämän viikon perjantaina! Sain kunnian tulla valituksi I love me- messubloggaajaksi. Kokosin tähän ensimmäiset vinkit messuja varten, niin tärpeiksi teille kuin muistutukseksi itselleni.

Näytteilleasettajat ovat koonneet sivuille omat messutarjouksensa, jotka ovat voimassa joka päivä messujen ajan tai vain yhtenä päivänä. Kannattaa siis tsekata myös päiväkohtaiset tarjoukset josko niistä löytyisi jotakin itselle mieluista :) Tässä omat suosikkini koko messujen ajan voimassa olevista tarjouksista:
Puhdistamon osastolla 6m89 raakasuklaapatukat 5kpl kympillä, Biozelin osastolla 6e80 sävytetyt tyvisprayt 6; kpl ja omat suosikkini sävyttävät hiusnaamiot huippuhintaan 2kpl kympillä. Kuuluisat peppuhousut Freddyn osastolta 1b20 nyt -20% alennuksella, osasto 6g88 tarjoaa herkullisia raakasmoothieita 4pulloa kympillä ja gourmet-näkkäriä 3pussia vitosella.

Avonin osastolla 6e149 vaihdetaan tasatunnein vanhoja ripsivärejä uusiin Avonin ripsareihin! Muista siis ottaa mukaan vanha ripsivärisi vaihtoa varten :)

Kaikki messutarjoukset näet täältä.

Kannattaa myös ladata Messukeskuksen sovellus älypuhelimeen. Sitä kautta voit valita haluamasi messut, ladata messusisällön ja ohjemat, aikataulut, näytteilleasettajat ja omat suosikkisi ovat käden ulottuvilla puhelimessa! Helppoa :)

Itse olen menossa messuilemaan heti messujen ensimmäisenä päivänä perjantaina, toivottavasti nähdään!


Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)