26.10.2015

Messut- miten meni noin niinkuin omasta mielestä?
 

Pahoittelut taas hiljaiselosta täällä. Se yleensä tietää päinvastaista oikeassa elämässä, kiirettä ja hoppua on riittänyt! Ihan kivaa hoppua kyllä: ollaan juhlittu Sisun 2- vuotissynttärit, kirppistelty moneen otteeseen, laitettu pihaa ja kävin kampaajallakin pitkästä aikaa! Burgundy sai kyytiä ja nyt mulla on hetken aikaa aika villi Halloween- tukka, kuten Mandi asian totesi ;) Instassa todistusaineistoa tästä.

I love me- messupostauskin on viipynyt ja viipynyt. Mitä niistä messuista sitten jäi käteen? Itse tykkään tosi paljon messuista. Niillä tekee huippuhyviä löytöjä edullisesti, saa mukaansa kaikkea kivaa näytettä kokeiltavaksi jne. Noin niinkuin yleensä. Tällä kertaakin messut olivat toki kivat, mutta silti jotenkin pettymys. Onneksi kiva seura pelasti paljon ja vaikkei messuista juuri muuta käteen jäänyt, oli kivaa viettää päivä ystävän kanssa :)

Mikä messuissa sitten tänä vuonna mielestäni tökki? Ensinnäkin sain messubloggarina arvottavaksi lukijoilleni kaksi vapaalippua messuille. Arvonnan järjestin Instagramissa ja liput luvattiin toimittaa suoraan Messukeskukselta voittajalle. Messuviikolla sain arvonnan voittajalta sähköpostia ettei lippuja ole vieläkään kuulunut, vaikka ne olivat lähteneet postiin jo viikko sitten. Laitoin samantein sähköpostia Messukeskukseen ja he ammattimaisesti lupasivat hoitaa homman järjestämällä voittajille liput messujen infoon, kiitos tästä. Huh. Ne liput tulivat sitten kuulemma postitse voittajalle pari päivää messujen jälkeen... Kuinkahan moni muu muuten sai liput myöhässä? Tai saiko ollenkaan?

Itse messuilla ensimmäisenä päivänä ruuhka oli kammottava. Väkeä tunki käytävillä niin paljon, että osastoille pääsystä saattoi vain haaveilla enkä pystynyt kuvia ottamaan yhtään. Niissä olisi näkynyt vain päitä ja selkiä silmänkantamattomiin.

Avonin pisteellä oli tarkoitukseni käydä vaihtamassa vanha ripsivärini uuteen, mutta kuulin jonossa seistessäni että ripsivärejä vaihdetaan vain 25 kpl per tasatunti. Siinä vaiheessa edelläni jonossa oli noin 50 ihmistä, joten luovutin. Lopulta päätin unohtaa kaikki osastot joilla olin suunnitellut käyväni ja käydä niillä osastoilla joille oli edes teoreettinen mahdollisuus päästä. Eikä huono vaihtoehto ollut sekään, löysin nimittäin kivoja juttuja joita en varmaan muuten olisi tullut ostaneeksi! 
Fazerilla oli messujen ehkä tyylikkäin ja näyttävin osasto, joka oli rakennettu uusien lakujen teemaan. Tykkään todella paljon Fazerin uutuuksien visuaalisesta ilmeestä! Uutuuslakut olivat pakattu valmiiksi kahden laatikon paketteihin kauniisiin mustavalkoisiin paperikasseihin. Hinta luultavasti sama kuin kaupoissa, eli messuetuna oli lähinnä kaunis paketti :) Forsmanin teeosasto oli aiemmista vuosista tuttu, iso ja ihana. Hurmaava tuoksu ja teelaatujen paljous! Hyödynsin messutarjouksen kolmesta pussista ja pitäydyin tutussa suosikissani, vihreässä Gun Powderissa. Villinä korttina uusi jääteemaku Mansikka- Vanilja. 
Punanaamion osastolta ostin Ardellin nauhallisia irtoripsiä ja uuden Duo:n liiman. Duo:n liimat olen havainnut käytössä ehdottomasti parhaiksi. Aiemmin olen käyttänyt sitä kirkasta, mutta nyt otin kokeeksi mustan. Samalta osastolta ostin Mehronin irtopuuterin, joka näköjään jäi kuvasta. Puuteri ei ole hinnalla eikä hienolla pakkauksella pilattu, mutta loistavaa tavaraa. Minuripsmedin osastolla häärin kaverini ostaessa pidennystarvikkeita ja ostin samalla itselleni ihanan persikan tuoksuisen kynsinauhaöljyn.
Se mitä messuille olisin itse kaivannut, olisi ollut laadukkaammat kosmetiikkasarjat (nyt edustettuina tuntui olevan vain käsittämättömän halvat kosmetiikkamerkit joiden laatu ei välttämättä päätä huimaa) ja osastojen selkeämpi järjestys. Messutarjoukset olivat paikoitellen kovemman hintaisia kuin samat tuotteet perusruokakaupoissa. Mutta yhtä kaikki, messut ovat aina kivoja ja päällimmäiseksi niistä jää hyvä fiilis- niin jäi näistäkin!Aurinkoista alkanutta viikkoa :)

Jenni
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)