5.10.2015

Pullapäivä 4.10

Käsi ylös kuka muisti eilisen Korvapuustipäivän?

Ihanaa että pullalle on pyhitetty ihan oma päivänsä. Itse leivoin korvapuustit jo lauantai-iltana, jotta pullapäivän saisi aloittaa jo aamukahvilla korvapuustin kanssa. Omista pullistani tulee aika harvoin kuvauskelpoisia, taidan ahnehtia täytteiden kanssa jolloin ne pursuavat uunissa ulos. Siispä kuvasin vain uuden Design Lettersin keittiöpyyhkeen, jonka alla taikina tällä kertaa kohosi :)

Katri Niskasen Pepsodentille suunnitteleman meikkipussin arvonta päättyi viime yönä, suoritan arvonnan tänään ja paljastan voittajan huomenna! Seuraatteko muuten blogia jo Instagramissa? Instatili päivittyy blogia useammin ja siellä on usein myös pientä extraa, kuten lauantain pika-arvonta I Love Me- messulipuille :) Blogi löytyy nimellä Casablancogram, linkki löytyy myös blogin oikean reunan mustista linkkipalluroista. 


Nyt sumpit pihisemään ja korvapuustipäivälle jatkoa!

Terkuin, Jenni

4 kommenttia:

 1. No en tiennyt korvapuustipäivästä ja himoitsin niin eilen puustia kun sitä pukkasi joka tuutista silmille :P Tänään sitten korvapuustihimoissani ryntäsin kauppaan, josta yllätys yllätys oli mun lemppari gluteenittomat puustit loppu. Ja tyhjin käsin kotiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kökkö! Nyt heti ens vuodelle kalenteriin ylös ;)

   Poista
 2. Täytyy myöntää, että kyseinen päivä mennyt täysin ohi tässä arjenpyörityksessä ;)
  Mistä tuo ihana kaulin on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvapuustipäivä voisi kyllä mun puolesta olla vaikka joka päivä :)
   Kaulin on muistaakseni jostain ihan tavallisesta kaupasta keittiöosastolta, siinä on sellainen paistinpannuista tuttu teflonpinnoite päällä. Kivan näköinen se on, mutta yleensä valitsen silti itse useimmiten perinteisen puukaulimen, tuntuma on parempi!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)