29.11.2015

Ensimmäisenä adventtina
Tänä vuonna meiltä jäi poikkeuksellisesti kaupungin joulunavaus ilotulituksineen ja joulutoreineen näkemättä. Olemme koko perhe olleet jo pitkään flunssan kiusattavana ja tällä viikolla se on riehaantunut täysin! Etenkin Sisu ja minä olemme olleet kipeitä, Sisulla nousi kuume ja kävimmekin lääkärissä alkuviikosta. Kaikki oli kuitenkin kunnossa, joten tilannetta seuraillaan. Itselleni kuume nousee aniharvoin, mutta kurkkukipu on flunssassa tosi paha ja usein todetaan angiinaksi.

Olemme lähdössä reissuun ensi viikolla, joten tauti osui kyllä todella pahaan saumaan. Eilen kävin päivystyksessä, mutta pikatestin näyttäessä negatiivista reissuun on uskallettava lähteä buranan voimin. Kurkku on kuitenkin niin hurjan näköinen ja umpeen turvonnut että yritän saada uuden ajan vielä huomiselle. Olisi ainakin mahdollisuus puhua itsensä leikkausjonoon jotta pääsisi näistä kitarisoista eroon! Pikkuinen flunssakin osaa olla aika helvetillinen kun ei saa enää vettäkään nieltyä, vaan se menee niellessä suoraan nenään :( Leikkaus ajatuksena tuntuu vaan niin kammottavalta, että aina taudista selvittyäni onnellisesti unohdan koko asian ja uskottelen itselleni ettei se nyt niin kamalaa ollut. Joten nyt kun oloni on karsea, on hyvä hoitaa asia! En anna itselleni mahdollisuutta perääntyä ;)

Adventtikynttelikköön sytytettiin kuitenkin kotona eka kynttilä ja ulos ripustettiin jouluvalot. Glögiä, pipareita ja luumutorttuja olemme herkutelleet, joten eiköhän se joulufiilis löydy ilman virallista joulunavaustakin <3
 Kun nyt tämä inha tauti vaan jättäisi meidän perheen hetkeksi rauhaan, niin olisi paljon hauskempi lähteä lomalle!

Ihanaa ekaa adventtia, pysykäähän terveinä :)

Jenni

5 kommenttia:

 1. Kauniit adventtikynttilät! Pikaista paranemista sinne reissuun lähtijöille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa uuden viikon alkua ja toivottavasti tuo flunssakierre jo talttuisi! :)

   Poista
  2. Hirmuisesti tsemppiä sinne, toivottavasti tuo tauti nyt menis pian ohi teiltä kaikilta! Miehen siskolta leikattiin kitarisat aikuisena, muutama vuosi sitten ja siihen loppui angiinakierre, joten suosittelen. Kuulostaa meinaan hirveeltä tuollanen kurkun turpoaminenkin :( Ihanasti olet silti jaksanut laittaa jouluakin, tuo kynttelikkö on ihana :)

   Poista
 2. Kaunis kynttelikkö!
  Kannatta ehdottomasti mennä leikkaukseen, jos angiinat kiusaa. Mä sairastin aikoinaan paljon ja taudit pesi yleensä aina nielurisoihin. Risat leikattiin 15 vuotta sitten ja siihen loppui tautikierre. Nyt sairastan vain 1-2 flunssaa vuodessa ja se on vähän edelliseen verrattuna. Leikkaus on nopea ja helppo, mutta toipuminen vie aikaa. Mulla kesti kaksi viikkoa, pahimmat päivät ajoittuivat viikon päähän leikkauksesta (ja silloin oli joulu!). Ei ollut kivaa, mutta menisin vaikka uudestaan koska elämä helpottui huomattavasti leikkauksen jälkeen. Pikaista paranemista ja tsemppiä!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)