7.11.2015

Juhannuskoivujen tuoksua marraskuussa

Kuinka monessa kodissa sauna mahtaa lämmitä tänään? Tämä postaus sopii tällaiseen päivään kuin vihta juhannussaunaan :)

Pari kuukautta sitten tilasin Dermosililta summamutikassa Sauna Soap suihkugeelin. Ihastuneena nuuskuttelin pehmeää vaahtoa aina suihkussa käydessäni. Kauhulla katselin hupenevaa pulloa. Tätä oli saatava lisää! Raikas koivun tuoksu, runsas pehmeä vaahto ja ihoa kuivattamaton koostumus ovat jotain lähes täydellistä näin pimeän marraskuun keskellä, jolloin kesän tuoksut ovat vain kaukainen muisto.

Tällä kertaa tilasin jälleen tuota ihanaa suihkugeeliä ja lisäksi saman sarjan vartalovoiteen ja saunassa käytettävän kosteuttavan naamion. Kaikissa sama ihana kesän tuoksu! Vartalovoidetta olen jo testannut, se on ihanan paksua ja todella kosteuttavaa. Imeytyi kuitenkin nopeasti, joten varmasti tulee tilattua jatkossakin. Minulla nimittäin jäävät käyttämättä liian lirut ja vastaavasti liian paksut rasvaisen pinnan jättävät voiteet. Saunanaamio odottaa vielä korkkausta :)Muistan kun joskus vuosia sitten ensimmäistä kertaa tutustuin Dermosiliin. Myönnettäköön, olin todella ennakkoluuloinen. Oletin koko valikoiman olevan jotain tuoksutonta allergiakamaa, johon kaltaiseni hedonisti ei koskisi edes pitkällä tikulla. Yllätykseni oli suuri, sillä valikoima on todella kattava, tuotteet ovat oikeasti älyttömän kivoja ja mikä parasta- edullisia. Vai olisiko sittenkin parasta että ne toimitetaan suoraan kotiovelle parissa päivässä? Inci- listat ovat selkeästi näkyvillä (todella tärkeää ainakin minulle) ja verkkokauppa on muutenkin helppo ja selkeä. Nykyään oikein jo odotan parin kuukauden välein kotiin jaettavaa Dermo- lehteä, jonka meillä selaa hiirenkorville minun lisäkseni mies, lapset, anoppi, appiukko ja omat vanhempani :)

Todella harvoin ostan kahta kertaa samaa tuotetta, mutta Dermon tuotteiden kohdalla näin on käynyt jo useasti. Olen ottanut omakseni tuotteita, joista en enää luopuisi. Onko Dermosil teille tuttu ja mitä suosikkeja te olette löytäneet? Voisin omista suosikeistani tehdä ihan erillisen postauksen, niitä on meinaan muitakin kuin tämä ihana juhannuskoivu-suihkugeeli :)

Rentoa viikonlopun jatkoa ja ihanaa huomista isänpäivää <3

Jenni
2 kommenttia:

  1. Mielenkiinto heräsi näihin tuotteisiin. Pitää joku kerta testailla. :)

    http://www.beautyboxblog.com/

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut jo reilu 5 vuotta Dermosilin tuotteita käytössä. Siskon kanssa tilaillaan aina parin kuukauden välein täydennystä.
    Tuo Sauna suihkusaippua ja vartalovoide on täälläkin yksi suosikeista. Ihanan tuoksuista ja vartalovoide sopiva paksua ja nopeasti imeytyvää. Meillä onkin pääsääntöisesti kaikki minun ja mieheni suihkusaippuat, vartalovoiteet ja dödöt Dermosiliä.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)