13.2.2016

Kaaoksen kaunein kesyttäjä
 Moi :)

Tiedän, tiedän. Piti pysyä poissa, mutta blogiin oli jäänyt yksi luonnos julkaisematta joten täällä taas! Päätin myös kokeilla toimiiko koneeni viimein, tähän asennettiin Windows 10 aiemmin tällä viikolla, mutta ei tämä näköjään kunnossa ole vieläkään. Kuinka turhauttavaa onkaan, kun tietokone sohlaa! En osaa (enkä uskalla) maksaa laskuja kännykällä, en tykkää kirjoittaa sähköposteja kännykällä ja netissä surffaamiseenkin kännykän näyttö on jotenkin onneton. 

Toisaalta onni, että ennen tätä koneen kosahtamista olin jo tehnyt päätöksen blogin hiljentymisestä, paine blogitekstien säännölliseen julkaisutahtiin olisi vain yksi stressin aihe lisää. Olen onneksi vanhan koulukunnan naisia, luotan paperiin ja kynään. Konetta en ole koskaan oppinut käyttämään exel- taulukoiden tekoon tai muistiinpanoihin. Minulla kulkee aina mukana muistikirja ja kynä, enkä tiedä mitään rentouttavampaa kuin listojen kirjoittaminen. Listoittamalla pysyy elämä ja pää kasassa, uskokaa pois! 
Tilasin Elloksen alesta oikkuilevalle kannettavalleni uuden tietokonelaukun, ihanaakin ihanamman Day by Birger&Mikkelsenin. Suureksi harmiksi se olikin omalle 15.6 koneelleni hiukan liian pieni, mutta sain tämän niin edullisesti etten raskinut sitä palauttaa. Nyt ne minun lukuisat listani, muistiinpanoni ja muut lippulappuset ovat vähemmän kaoottisessa muodossa :) Vielä kun saisi ne kaikki pään sisällä pyörivät ajatukset yhtä kompaktiin ja kauniiseen pakettiin.

Itse ainakin lukeudun niihin, jotka kokevat myös elämänsä olevan jotenkin paremmassa hallinnassa kun ympäristö on siisti. Tavarat oikeilla paikoilla ja järjestyksessä. Näin kahden lapsen taloudessa se on luonnollisesti mission impossible ;)
Toinen hyvä kaaoksen kesyttäjä on kunnon agenda, sellainen ihan paperiversio. En osaa käyttää puhelimen kalentereita vaikka kuinka olen yrittänyt. Nyt kalenterissani on niiden tulevien kivojen tapaamisten lisäksi yksi vähemmän kiva juttu odottelemassa- sain nimittäin tällä viikolla ilmoituksen leikkausjonoon asettamisesta. Ihan toivottu juttujan tämä on, mutta silti hirvittää! Mikään muu ei minua pelota niin paljon kuin kaikki suuhun liittyvät toimenpiteet. Oli sitten kyse hammaslääkäristä, tai nyt nielurisaleikkauksesta :( Minua on leikelty ennenkin enkä ole kaivannut puudutusta kummempaa, mutta nyt en tyydy nukutusta vähempään! Lapsiltakin olen kaivanut tikkuja sormista ja puhkonut paiseita ilman mitään ongelmia, mutta esimerkiksi heiluvia hampaita en vaan kestä :D

Onneksi sinne kalenteriin mahtuu myös kahvitreffejä rakkaiden ystävien kanssa, viimeksi eilen. Ystävät ovat kyllä kultaakin kalliimpia! Ihanaa huomista ystävänpäivää kaikille sinne näytön toiselle puolelle <3

Jenni


9 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis <3 Mie olen myös vanhan (???) koulukunnan tyttöjä, oikea kalenteri se täytyy olla , joka tytön järjestyksessä pitää! Ei tule muuten mitään.

  Päivän yrittänyt koko talon järjestystä...Mission Impossible tosiaan :D Tompalla tai ilman...hih :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mikään ei korvaa kynää ja paperia vaikka tekniikka onkin hieno asia- silloin kun se toimii! :)
   Hehhee, Tompalla se kyllä voisi olla hauskempaa vaikkei sen helpompaa! ;)

   Poista
 2. Todella kaunis läppärinsuoja/säilytystasku.
  Olipa mukavaa, että palasit, sillä tekstejäsi on mukava lukea ja saan inspiraatiota kauniista kuvistasi. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana, noin paperien säilyttäjänä myös! :)
   Kiva kuulla, harvoin täällä tulee käytyä (tai usein käyn, mutta juuri mitään en saa tänne aikaiseksi, heh!)
   Kiitos kivasta kommentista <3

   Poista
 3. Tsemppiä leikkaukseen!❤️ Ja uskon ymmärtäväni tarkalleen mitä tarkoitat; kun tavarat on järjestyksessä niin mielikin on. I feel you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Kyllä kauhistuttaa...
   Minulla tuo pitää kyllä niin paikkansa, mitä sotkuisempaa on kotona, sitä enemmän sotkussa on omat ajatuksenikin :D

   Poista
 4. Joo, tsemppiä leikkaukseen. Olen itsekkin jonossa ja pelottaa, ei sille vaan aina voi mitään, eikä tarttekkaan. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, tsemppiä sitten sinullekin! <3
   No voih, löysit tänne vähän huonoon aikaan kun blogi on hiljentynyt jo kovin. Mutta kiitos kuitenkin kivasta kommentista ja ehdottomasti täytyy tulla vastavierailulle! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)