8.3.2016

Naistenpäivän kauneusvinkki!

Ihanaa Naistenpäivää ihanaiset!

Tänään on saanut oikein hyvällä syyllä juhlistaa naiseutta ja kaikkea siihen liittyvää. Meidän eskarilainen vietti tänään tyttöjen päivää eskarissa, ohjelmassa oli kaikkea ihanaa tyttömäistä hömppää. Kynsien lakkausta, kampausten laittoa, kasvomaalausta... kuinka kivaa :) Kaunistautuminen onkin yksi ehdottomasti naiseuteen liittyvä kiva juttu! Siihen liittyen halusinkin vinkata teille vähän erikoisemmasta kosmetiikan kaupasta, nimittäin Tokmannista. Tämän viikon kamppiksiin kuuluu muunmuassa kaikki Lumenen meikkituotteet -40%. Itse käytin edun Lumenen paljon kehuttuun uutuus- ripsariin, True Mystic Volumeen. Olen tätä Lancomen Hypnoseenkin rinnastettua ripsiväriä halunnut testata sen markkinoille saapumisesta lähtien, mutta lähes kahdenkympin hinta (sokoksella näytti olevan niinkin kallis!) on vähän hillinnyt. Myönnettäköön, Lumenen ripsarit eivät ole minua aiemmin vakuuttaneet.

Kuitenkin tuo Lancome- vertaus oli niin houkutteleva, että päätin seuraavan ripsivärini olevan tämä! Selattuani Tokmannin uusimman lehden puolihuolimattomasti, olikin pakko lähteä ostoksille samantein :)
Ja kyllä vain, tämä ripsiväri on ehdottomasti Lumenen kaikkien aikojen paras! Tällä saa syvänmustat, taivaita hipovan pitkät ripset. Mascaraa pystyy kerrostamaan, ilman että se lähtisi paakkuntumaan. Tosin ellei kerroksen anna kuivahtaa välillä, pientä paakkuuntumista tulee tässäkin. Ehdoton iso plussa siitä, että Lancomen Hypnosen tapaan ripset jäävät kunnon ripsarikerroksenkin jälkeen ihanan pehmeiksi, toisin kuin jotkut ripsarit saavat ripset tuntumaan kovilta tikuilta. Mielestäni mikään ripsiväri ei yleensäkään ole parhaimmillaan heti korkatessa, vaan vasta muutaman käyttökerran jälkeen. Nyt ensimmäisellä kerralla ripsari oli kuitenkin jo niin hyvä, että povaan tästä jopa uutta luottotuotetta. Instasta voitte käydä kurkkaamassa kuvaa, miltä näytti tänään tällä meikatut ripset :) Hintaa ripsarille jää alennuksen jälkeen liikekohtaisesta hinnoittelusta riippuen piirun verran alle tai yli 10;

Samalla reissulla täydensin hiustenhoitotuotteet Bonacuren Moisture Kick- kosteuttavalla shampoolla (jättipullo 500ml) ja maailman parhaimmalla suihkehoitsikalla. Tästäkin tykkään eniten juuri tästä isosta pullosta, johon kuuluu tuo helppokäyttöinen suutin. Tällä ei hiuksista tule lähmäiset eikä likaisen raskaat, ainoastaan helposti selvitettävät ja sileän kosteutetut. Plussaa raikkaasta tuoksusta. Nämä myös tarjouksessa sunnuntaihin saakka 8.90; kappale. Nyt siis saa jättipullot kampaamotuotteita markettihiustuotteiden hinnalla!

Vielä yhden kivan jutun voisin vinkata Lumenelta, CC- voiteen. Tällä kehutulla pohjameikkituotteella saa tehtyä kivan kuulaan meikkipohjan. Yhden tuotteen luvataan toimivan kuudella tapaa; meikkivoiteena, peitevärinä, primerina, heleyttäjänä, aurinkosuojatuotteena ja olevan vielä pitkäkestoinenkin. Itse tykkään tällä tehdä kevyehkön ja raikkaan meikkipohjan. Tämäkin kuuluu -40% tarjoukseen, itse olen voiteen saanut Lumenelta testiin. Tällaisilla alennuksilla on kiva kokeilla uusia juttuja! :)


Terkuin, Jenni


3 kommenttia:

  1. Kiitokset vinkistä! Seuraavaksi taidan minäkin ostaa kyseistä ripsiväriä!

    VastaaPoista
  2. Lumenen tuotteet ovat yllättäneet positiivisesti monesti mutta ripsivärit ovat muutaman kokeilun jälkeen jääneet kaupan hyllylle. Mun varmaan täytyy antaa tälle vielä mahdollisuus. Mun uusin Lumene ihastus on muuten Under eye concealer!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)