20.4.2016

Bunny in my pocket

Huomenta! Mikä järkytys oli aamulla herätä kun ulkona sataa räntää! Masentavaa. Tässä piristeeksi pitkästä aikaa taas kosmetiikka-aiheista postausta :)

Otsikkoon viitaten, kyseessä ei siis ole mikään hassunhauskaksi muotoiltu aikuistenlelu, enkä edes itseasiassa tiedä miksi tuotteen nimi viittaa siihen että sitä taskussa kanniskeltaisiin? Pullo ei kuitenkaan ole  mitenkään taskukokoinen. Taskupupu Pocket Bunny on Korealaisen kosmetiikkamerkin Tony Molyn yksi kulttituote. Se on meikin viimeistelyyn tarkoitettu kosteuttava tuote, joka suihkaistaan hienojakoisena sumuna valmiin meikin päälle. Kosteuttaa ja freesaa meikkiä myös pitkin päivää, etenkin kuivaihoisilla. Saman merkin Cooling Eye Stick on nimensä mukaan stikkimuotoon pakattu, kosteuttava ja viilentävä silmänympärystuote. Viilentää tosi tehokkaasti (perustunee tuotteen korkeaan kosteuspitoisuuteen, sillä mitään mentoliaineosia tässä ei ainakaan ole käytetty) ja kosteuttaakin ihan ok, tosin yksinään ei ainakaan minun silmänympäryksille riitä. Mutta taivaallisen tuntuinen herättäjä väsyneille silmille! Meikin päälle en käyttäisi, suoraan puikosta ainakaan, mutta meikittömälle iholle varmasti kiva ihan pitkin päivää käytettynä freesaajana. 

Omani tilasin eBayn kautta, muutamalla eurolla. Pupu unohtuu usein kaappiin, Sisu sitä enemmän käy suihkimassa itseensä :D Toisaalta, en ole ennenkään osannut luoda tarvetta meikin viimeistelysuihkeille. Ainoa missä tilanteissa tämä lunastaa paikkansa meikkipussissani, on ne kerrat kun ihoa tulee puuteroitua liikaa. Tykkään itse enemmän sellaisesta heleämmästä ja raikkaammasta lookista, noin niinkuin ainakin teoriassa... ja pelastaahan tämä monta aamua, kun voi antaa pikkumiehelle pupupullon suihkittavaksi niin että saa itse vedettyä meikit naamaan ;)

Kivaa päivää!

Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)