7.4.2016

On siis kevätOn selvästi kevät, sillä väriallergikko on alkanut lämmetä väreille! Vieläpä omassa pukeutumisessa. Viime viikolla ostin vaalean persikan värisen neuleen ja mekon, ajatuksissa jo yhdistää niihin lämpimien kesäpäivien iholle tuoma rusketus, sandaalit ja valkoiset farkut. Jo kuukauden päivät olen etsinyt uutta kevättakkia, vaalean persikkaista tai vaaleanpunaista, o- kauluksellista laatikkomaista kangastakkia. Sellaista takkia on useaan otteeseen myyty mm. H&M:llä, mutta nyt niitä ei ole näkynyt kuin tumman sinisenä ja luonnonvalkoisena. Yhden ihanan sieltä löysin ja tilasinkin, tämän, mutta harmikseni se kiinnityksettömänä näytti päälläni lähinnä labratakilta :) Palautukseen meni.

Nyt löysin yhden tosi potentiaalisen yksilön Ellokselta. Kivan pastelli väri, kultaiset vetoketjut, juuri oikea malli ja pituus. Toivottavasti tämä olisi nyt se kaivattu kevättakki! Kuvassa ainakin näyttää ihan täydelliseltä.
Tähän yhdistyisi niin kivasti rennot valkoiset tennarit ja kulutetut farkut kuin fiinimmätkin ballerinat ja mustat pillifarkut. 

Elloksella on usein alennuskamppiksia menossa, jolloin tuotteista saa kivan prosentin pois! Itse käytin tähän -40% edun, jolloin hintaa jäi alle viidenkympin. 

Tähän se minun väri-iloittelu sitten taitaa jäädä, tunnen oloni kotoisimmaksi mustan, valkoisen, harmaan ja beigen sävyissä- niin sisustuksen kuin pukeutumisenkin suhteen. Meillä ei siis ole menossa villiä kevätverhojen ja tyynynpäällisten vaihtorallia, vaan samoilla mennään kesät talvet :)Kevätterkuin, Jenni* Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)