13.4.2016

Pastellinen kevättakki


Kerroinkin muutama päivä sitten epäonnisesta kevättakin metsästyksestä. Nyt voin ilokseni kertoa että metsästys on saatu päätökseen ja täydellinen kevättakki löytynyt! Jonkinlainen kevätsekoaminen on tapahtunut, koska pastellinpinkki takki oli saatava täksi kevääksi, edellisvuosien mustan ja beigen sijaan. (Tai niin no, nehän jo kaapista löytyvät, joten... ;) ) 

Takkiin halusin myös vetoketjut, joita tässä ensin testaamassani H&M:n takissa ei ollut. Sen väri ja materiaali olivat kyllä oikein kivat, mutta nyt olen tyytyväinen että sen kuitenkin palautin, tämä on parempi. Vetoketjut tuovat takkiin ryhtiä ja vilukissa arvostaa sitä että takin saa vedettyä kiinni. Arka värikään ei pelota, sillä takin voi pestä 40* pesukoneessa. Sopii yhdistettäväksi juhlavampaan asuun, tai sitten ihan näin farkkuihin ja tennareihin! 
Käytiin illalla nopeasti ulkona ottamassa kuvat, jottei minun tarvitse yksikseni viritellä jalustaa ja kaukolaukaisinta. Sisu leikki vieressä, eikä mennyt montaa minuuttia kun kuvan laitaan ilmestyi pipo ja terhakka nenänpää.......ja niin se kuvaushetki oli ohi :D Ihananpia kuvia tästä pikkuisesta kyllä saa, se on pakko myöntää :) Mutta tulipahan kuvattua takki teille luonnossa eikä vain henkarissa! 


"Tässä kaikki mitä mä näistä kuvauskeikoista ajattelen. Lälläslää!!"

Mandi pääsi tänään sirkukseen ja tälle pienimmälle, joka on sirkuksen menoon ja meininkiin vielä turhan pieni, ajattelin käydä lohdutuspalkinnoksi katsomassa Prismasta kolmipyöräistä potkulautaa :) Siinä on varmaan sirkusta riittämiin!


Jenni & Sisu
* Postaus sisältää kaupallisen linkin.


2 kommenttia:

  1. Olipa kiva huomata, olet tullut takaisin ja monta päivitystäkin takana! :) Jossain vaiheessa kävin kurkkaamassa ja koko blogia ei löytynyt (vissiin se palvelinongelma mistä kirjoitit) ja luulin, että nyt se on lopettanut koko homman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva se on kiva kuulla! :) Mokasin itse domainin uusimisen kanssa ja palvelin lakkasi toimimasta...pelästytti kyllä kun en itsekään enää päässyt tänne. Mutta täällä ollaan taas, välillä useammin ja välillä harvemmin ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)