8.5.2016

Äitienpäivänä aurinkoa


 


Tänään on vitkuteltu sängyssä kuunnellen keittiössä kolinaa ja supinaa. Ihailtu ihania lahjoja ja hellyyttäviä kortteja. Juhlittu sankoin joukoin, syöty hyvin ja nostettu monen monta kuohuviinimaljaa kevään lämpimimmässä säässä :) Kasattu kesäterassi ja istuttu iltaa kunnes aurinko kääntyi ja viileä tuuli ilmoitti ettei vielä olla keskikesässä.

Juhlapöytään meillä harvoin kokeillaan mitään uutta, mutta nyt en voinut vastustaa yhtä salaattireseptiä jonka bongasin uusimmasta MAKU- lehdestä. Koko lehti oli taas pullollaan toinen toistaan herkullisempia reseptejä, tämä yksi pääsi heti testiin ihan vain siksi että se näytti niin nätiltä! Ja oli kyllä oikein hyvääkin. Täytyy laittaa ohje muistiin huomenna tänne blogiinkin :) Erivärisistä kukkakaaleista koottu salaatti on helppo juhlapöydän katseenvangitsija.
Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana äitienpäivä, miten sen sitten vietittekään :)  Onnitteluhalit jokaiselle äidille! Ensiviikolla blogiin vihdoin luvassa IKEA-kattauskisan kuvasatoa. Näissä kuvissa meidän keskeneräistä takapihaa, huoh :) Sohvaryhmä ostettiin muutama vuosi sitten Maskusta ja ollaan oltu tyytyväisiä. Ei ole mennyt talvellakaan miksikään, vaikka meillä ihan ulkosalla onkin. Matto on pihalle sopiva muovimatto ja se on ostettu Indiskasta. Betonisella terassilla on kiva että on jotain pehmeää paljaiden jalkojen alla. Pikkupöytä on ikivanha ostos Jyskistä, olen vain pari vuotta sitten öljynnyt sen mustaksi.
Onnentäyteistä äitienpäivän iltaa jokaiselle,

Jenni


4 kommenttia:

  1. Oli kyllä niin kaunis päivä!! <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Meidän mielestä se ei ole, mutta toivottavasti tulee vielä olemaan, heh! Me nähdään vain kaikki keskeneräinen :) Mutta kyllähän tuollakin viihtyy kun ilma suosii ja saa kalusteet pehmusteineen esille...

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)