19.5.2016

Ladies, support your local!

Tarkoitukseni oli julkaista tämä postaus Suomalaisuuden päivänä viime viikolla, mutta työkiireiden vuoksi se sitten jäikin. Mutta ajankohtainen aihehan tämä on meille suurimmalle osalle naisista joka kuukausi! Indiedaysin bloggaajatapahtumassa kävin tutustumassa Vuokkoset- kuukautissuojiin. Olin toki aiemminkin merkistä kuullut, mutta en muista koskaan käyttäneeni Vuokkosten tuotteita. Nuorempana tuntui trendikkäämmältä valinnalta Libresset ja Alwaysit, joiden mainontakin oli ehkä enemmän nuorisoon vetoavaa. Sen jälkeen sitä sitten vain automaattisesti valitsee hyllystä sen saman tuotteen sen kummemmin asiaa pohtimatta. Tässä iässä kuitenkin vaakakupissa painavat mediaseksikkyyttä enemmän toisenlaiset arvot; kotimaisuus, ihoystävällisyys, laatu ja ympäristökysymykset. Yrittäjäperheen lapsena halu tukea kotimaista perheyrittäjyyttä on myös tärkeä osa valintaa. Vuokkoset- merkin takana toimiva Suomalainen Delipap Oy on perustettu jo vuonna 1978 ja Raimo Nuortien tyttäret jatkavat isänsä perustaman yrityksen johdossa.Sain Vuokkosilta testiin valikoiman heidän tuotteitaan. Pakkausten ulkoilmeestä tykkäsin paljon, siitä huokuu kotimaisuus niin väritykseltään kuin designiltaankin. Sen sijaan itse suojien pakkausten ulkonäköön suhtautuminen vei hetken. Siteet on pakattu valkoisiin, hyvin huomiota herättämättömiin kääreisiin. Ensin pidin niitä hiukan tylsänkin värittöminä, mutta huomaamattomuus on tässä tuoteryhmässä mitä ilmeisemmin loppuun saakka harkittu asia. Nämä suojat sujahtavat helposti laukkuun kuin laukkuun, eikä pakkausten ulkonäkö huuda puolukkapäiviä kaikelle kansalle vaikka side laukusta tipahtaisikin. Tässä iässä sekään ei muuten enää ole maailman noloin asia, toisin kuin kaksikymmentä vuotta sitten ;)

Vuokkosten tuoterepertuaari on todella laaja. Valikoimasta löytyy suoja ihan jokaiselle! Omiksi suosikeikseni valikoitui muunmuassa Ultra Light MultiFit- pikkuhousunsuojat, jotka käyvät kaikenmallisiin alushousuihin, stringeistä hipstereihin. Tuotteisiin ei ole lisätty hajusteita ja ihoärsyttävyydet ovat minimoitu. Vuokkoset- nettisivuilla on mahdollisuus osallistua kilpailuun kertomalla mielipiteensä uusista uudistetuista ohutsiteistä. Palkintona tuotepaketteja! Vuokkosten sivut ovat muuten sellaiset, joille ilomielin tulevaisuudessa ohjaisin myös oman tyttäreni. Paljon muutakin tietoa kuukautisista kuin pelkät erilaiset siteet. Kivasti kirjoitettuna, ilman teeskentelyä ja tekopirteyttä :)
Nykyään, kun kotimaiset tuotteet alkavat olla kaupoista katoava luonnonvara, näiden tuotteiden kohdalla on helppo valita kotiin päin. Edullisuus suomalaisuudesta huolimatta, tarkka laadunvalvonta ja nimet tuotteiden takana. Ostamalla suomalaista, tuet suomalaista.  Joten Ladies, support your local!


Jenni


* Yhteistyössä Vuokkoset ja Delipap Oy:n kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)