17.5.2016

Tuomen tuoksua

Miten tässä taas näin kävi? Vielä hetki sitten ihmeteltiin lasten kanssa puissa näkyviä pienenpieniä silmuja ja ekoja aurinkoisimmilla tienpientareilla näkyviä leskenlehtiä. Yht'äkkiä koko maailma on vihreänä! Joka puolella tuoksuu ja tuntuu  k e v ä t .  Eilen illalla koiran kanssa iltalenkillä oli ihan pakko napata pieni oksa tuoksuvaa kevättä kotiinkin.Mun tulee enää harvoin kuvattua täällä kotona. Meillä muuttuu täällä mikään aniharvoin, ja olen muutenkin jotenkin jumiutunut siihen ajatukseen että kaikki on jo kuvattu! Mutta uusia lukijoita käy täällä koko ajan ja ehkä kauemmin seuranneetkaan eivät ihan kaikkia nurkkia muista (kiva kun ootte olemassa, uudet ja vanhat! <3) Joten ehkä alan kuvailla näitä samoja nurkkia uudelleen :)
Kivaa tiistaita!

Jenni

4 kommenttia:

 1. Samoja nurkkia kaikki kuvailee, joten anna palaa vaan. Vähän kun välillä pöyhii tyynyjä ja vaihtaa esineiden paikkoja niin taas on "uutta ilmettä". ;)
  Tuomen tuoksua on nuuhkittu sieraimet suurena lenkkipolkujen varrella. Kotiin unohdin taittaa oksan. Ehkä huomenna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä tottta, jotenkin se vaan aina tuppaa unohtumaan ettei muidenkaan kodeissa uusia nurkkia loputtomiin riitä eikä sisustuskaan vaihtu viikottain :)
   Tuomi oli ja meni niin ihana kuin se olikin- nyt täytyy alkaa kärkkyä villejä syreenipuskia!

   Poista
 2. Kaunis asetelma! Mua niin harmittaa, kun en allergioiden takia voi tuoda noita kevään tuoksuja kotiin... Onneksi noita oksia voi ihailla ikkunasta ja muiden blogeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Allergia on kyllä tylsä kaveri näin kesällä varsinkin kun siitepölyä on joka paikassa :/ Mutta paras vihreä sisustus näkyykin ikkunasta! :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)