10.5.2016

Vielä kerran - BID 2016


Jaahas, luonnoksiin oli näköjään jäänyt yksi huhtikuun kiva reissu pääkaupunkiseudulle! Pari viikkoa sitten juhlittiin Helsingissä Kattilahallissa Indiedaysin blogipäivää ja iltagaalaa. Nämä kuvat ovat varmaan jo teille tuttuja muista blogeista, mutta siirrän ne kuitenkin tänne muistoksi päivästä. Itse jätin iltajuhlat väliin, mutta päivätapahtumaan pääsin! On niin kiva viettää päivä samanhenkisten ihmisten seurassa, joiden kanssa juttu jatkuu siitä mihin viimeksi jäi, vaikkei näitä ihania tyyppejä tule livenä nähtyä kuin sen maksimissaan pari kertaa vuodessa- juurikin näissä blogibileissä. 

Kattilahalli oli tapahtumapaikkana itselleni ihan uusi, mutta vaikutti kyllä tosi toimivalta. Suuri halli korkeine kattoineen loi ilmavat ja kivan väljät puitteet tapahtumalle. Halli oli jaettu erilaisiin pisteisiin matoilla ja sermeillä, sohvaryhmät ja ständit rytmittivät tilan ja toivat pehmeyttä industrial- henkiseen tilaan. Kaikki oli jälleen niin hyvin suunniteltu ja järjestetty! Ruoka ja juoma hyvää, seura mitä parhainta ja ohjelma sekä yhteistyökumppanit kiinnostavia. 

Postauksen kuvat on ottanut Ville Malja (BID / IBA-logo), muutama kuva joukossa on oma. Olin liikenteessä ilman kameraa, joten kuvaaminen jäi aika minimiin. Pitemmittä puheitta, tässä kuvia kivasta päivästä:

 Kuinka monta Lifestyle- bloggaajaa mahtuu samaan kuvaan...? Monta :)

  Kiitos vielä seurasta maailman mahtavimmat blogikollegat ja kiitos Indiedays taas ihanasta ja inspiroivasta akkujenlatauspäivästä! <3Jenni2 kommenttia:

  1. Kiva oli palata vielä Kattilahallin tunnelmiin :) Ja kiva oli nähdä. Harmi kun et iltapippaloihin päässyt. Ensi kerralla sitten <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kaikki lienee jo unohtaneet nämä kuvat joten ei ehkä haittaa että mun kooste tulee vasta näin myöhään! :) Kiva oli taas nähdä ja ens kerralla toivottavasti stten taas pidemmän kaavan mukaan <3

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)