30.6.2016

Haussa uudet luottokorkkaritTäällä on myllätty vaatehuoneessa juhlamekkoja ja korkokenkiä! Meille on tänä kesänä tulossa poikkeuksellisen monet häät ja siihen päälle vielä kaikki muut kivat kesän juhlat. Oma korkokenkävalikoimani on käynyt aika vähiin, omistan yhdet nudenväriset kiiltonahkaiset luottokorkkarit, mutta suuri tarve olisi myös ajattomille mustille korkokengille. Mustat korkokengät olisi helppo yhdistää asuun kuin asuun.

Minulle ehdotettiin yhteistyötä Spartoo.fi verkkokaupan kanssa ja tämän yhteistyön tiimoilta valitsinkin heidän valikoimastaan muutaman oman suosikkiparini! Erityisesti ihastuin siihen, että Spartoolta löytyy myös Luksus- osasto jossa on edustettuina niin Minna Parikkaa, Michael Korsia ja Marc by Marc Jacobsia muutaman helmimerkin mainitakseni. Korkokenkävalikoima on suuri, mutta valintaa helpottamassa on sivuston reunassa kätevä työkalu, jolla saa hakutulosta rajattua värin, koron korkeuden, merkin ja hinnan mukaan. Olisikohan näistä joistakin uusiksi luottokoroiksi? 


Hugo Bossit tuli näköjään lisättyä molempiin kollaaseihin, sen verran olivat mieleiset. Ihastuin myöskin Aldon teräväkärkisiin korkkareihin, joiden pieni platoo- pohja toisi kivasti käyttömukavuutta. Roberto Cavallit ja Minna Parikat taas olisivat taatut katseenvangitsijat, mutta ehkäpä kuitenkin tämän hetkiseen tarpeeseeni liiankin huomiota herättävät. Sebastianit, Hugo Bossit ja Clarksit olisivat kaikki luottokorkkarien määritelmät täyttäviä, yksinkertaisia ja tyylikkäitä valintoja. Kaikki kollaaseihin valitsemani kengät löytyivät vieläpä alesta.

Spartoolla toimitus, vaihto ja palautus on maksutonta ja nopeaa, UPS toimittaa tilauksen veloituksetta kotiovelle viiden arkipäivän sisällä. Sivustolta löytyy hyvät kokotaulukot ja niiden lisäksi asiakkaiden arvioita kokosuosituksesta. Ja aina voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun jos jokin asia mietityttää. Luulenpa että yhdet näistä ovat vielä tämän kesän ja talvenkin juhlien luottokorot, mutta valinta ei tule olemaan helppo :) En nimittäin ole vielä onnistunut perustelemaan itselleni miksi tarvitsisin useamman parin mustia korkkareita!


Jenni


* Yhteistyössä Spartoo.fi

2 kommenttia:

 1. Mä niiiin tartteisin luottokorkkarit. Tällä hetkellä ei ole oikein yksiäkään kunnollisia. Aika monet oon joutunu laittaan yhden käyttökerran jälkeen myyntiin. Ei oo heleppoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on onneksi ne yhdet nudet, mutta kyllä nainen nyt tarvitsisi myös yhdet mustat luottokorot!
   Sama täällä, varsinkin raskauksien jälkeen jalat on tosi vaativat kenkien suhteen...ja eipä niillä kyllä tule enää tässä elämäntilanteessa kopsuteltua menemään niinkuin ennenvanhaan joten jospa pitäisikin syyttää harjoituksen puutetta ;) Toivottavasti säkin löydät edes yhdet sellaiset ihan loistavat!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)