8.6.2016

Kesän lapset

 Kuinka moni vielä muistaa lapsuuden kesät? Silloin oli aina lämmin, uimavesi ei koskaan ollut liian kylmää ja kesä tuntui kestävän 
i k u i s e s t i . Heinäsirkat, pientareiden kukat, suolaheinät, leppäkertut ja ketunleivät. Kuuma hiekka paljaiden varpaiden alla. Niin kovat vauhdit puiston keinussa, että tuntui kuin lentäisi pilvien päällä.
Kävimme tänään ostamassa terassille aurinkovarjon ja kuulemma moni kesän sesonkituote on jo loppuunmyyty. Lisää tulee ensi keväänä. Kesän alennusmyynnit ovat jo alkaneet ja liikkeisiin virtaa hiljalleen varastoihin talven ja joulun sesonkia. Miten sitä pääsisi lasten tavoin kesämoodiin? Kesä on tässä ja nyt. Vaikka tänään ulkona lämpötila on tipahtanut hurjasti eilisestä ja ulkona myrskyää (Lappi on saanut kuulemma lumipeitteenkin), ei auta ajatella että kyllä se kesä sieltä tulee. Tänään laitettiin kevyttoppikset päälle, pipot päähän ja rukkaset käteen, huomenna saattaa taas tarjentua syödä jäätelöt auringon lämmittämällä pihakalliolla.
Nämä kuvat ovat eiliseltä kun lasten kanssa kävimme keräämässä pihalta kukkia, herkuttelimme mansikoilla ja hypimme väsymykseen asti trampalla. Sitä se kesä on. Hetkessä elämistä ja tekemistä :)

Kivaa iltaa!
Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! :)