26.6.2016

Keskikesän juhlaa

 


 Ihanaa juhannusta! Hetken otsikkoa pohtiessani mietin, voiko meidän juhannusta tituleerata juhlaksi? Oliko se sellainen, että siitä kannattaa kirjoittaa tänne? Tajusin, etten tiedä minkälaisista jutuista te pidätte. Olen luultavasti itse nostanut kirjoittamisen riman liian korkealle. Jos minulla ei ole mitään mullistavaa kerrottavaa tai upeita kuvia, ei kannata kirjoittaa mitään. En tiedä miten olenkin sellaiseen ajatukseen päätynyt, sillä itsekin tykkään eniten lukea juuri sellaisia blogeja, joissa kuvataan sitä ihan oikeaa elämää. Tarvitseeko sitä nyt kaiken aina olla niin täydellistä jotta siitä voisi kirjoittaa tai sen voisi ikuistaa kuviin?
Ei ollut kuvattavaksi kevyttä hulmuavaa kukkamekkoa päällä, ei viimeisen päälle pohdittua ruokalistaa (paitsi mökillä kun saimme istua valmiiseen ruokapöytään), ei kuohuviinilasillisia iltahämärässä kokon loimutessa taustalla. Oli meidän mittapuulla ihana juhannus! Oli kuvauskelvottomat mukavat kotivaatteet, pakastimen kätköistä kasaan koottu nopea grillilounas (poroa, lohkoperunoita, maissia ja leipää) ja eriparilautasliinat. Hiukset takussa ja kasvot ilman meikkiä.
 


 
Oli terveet ja iloiset lapset, oli naurua ja itkua. Aurinkoa, pilvenhattaroita, mansikoita ja herneitä (nenässäkin). Käytiin mökillä syömässä, saunomassa ja paljuilemassa. Talviturkit heitettiin 19 asteiseen veteen :)Lapset ihmettelivät jos jonkinnäköisiä ötököitä mitä mökillä vastaan tuli: sisiliskoja, sammakoita ja sontiaisia. Jälkimmäistä kuskattiin pikkutraktorin kauhassa ympäri pihaa, mahtoi olla ihmeissään sekin.

 


Juhannusaattoiltana kun kävin koiran kanssa lenkillä, poimin pellon laidalta seitsemän kukkaa. Ne olivat kaikki puna-apiloita, enkä edes hillonnut niitä tyynyn alle vaan tylsästi laitoin maljakkoon. Taikoja ei enää tarvita ;)
 


Vanha-neiti olisi taas pedikyyrin tarpeessa!
 

Sellainen oli meidän juhannus, rauhallinen, ihana ja ihan varmasti kirjoittamisen arvoinen. Tänään (vuorokausi vierähti juuri pari minuuttia sitten sunnuntain puolelle) onkin sitten taas duunipäivä! Toivottavasti teidänkin juhannus oli juhlava- ihan millä mittapuulla tahansa katsottuna :)

Jenni

 


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa juurikin täydelliseltä jussilta ! Kiva kun kirjoitit ❤️ Meilläkin oli oikein mukava keskikesän juhla, ilmat helli koko viikonlopun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se kyllä oli <3 Ja ilmatkin juhannukselle harvinaisen hienot :)
   Aurinkoa tähänkin viikkoon!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi! :)